Сте слушале Претрес со Вилма? Не ме интересис кој му е татко на детево. Свака му част. Тресење до даска. И со Мазнева слушајте за онаа неспособната.
На Кристијан Ландов ли кој му е татко? А кој е? Некој познат? Абе види за човекот од Свети Николе, греота, научник, робот измислил, да мора да работи по странство, гледав фотки на профил, бил во Германија, се вработил во Србија, ете какви паметни луѓе бегаат од тука.
Ама навистина не знам, некој битен е татко му или ? Ќе видам баш за подкастите. Исто и Никола Пановски, докторот нели е советник во Град Скопје, кажа дека кога оделе кај градоначалничката им велела „абе што сте дошле, што ме замарате“. Ова го Само вистина го кажа, дека не е кооперативна.
Ама Тање носеше и швеѓани ,,Сведмилк" мислевме кравите плавуши ќе ни ги молзат ама ништо, потоа ни го донесе и спасителот Моше Баун се се тоа бизнисмени од таа ваша ЕУ каде што мислите дека пари ќе даваат за џаболебарење само да влезиме еднаш, но испаднаа обични апаши Барем не била постара бабетина ко на Макрон, која личи на восочна фигура. Добра си беше Боркица
Моше не беше Евреин? Во оваа држава само такви може да дојдат, виделе дека е село без кучиња, ќе искористат што може, не владее закон овде. Пари нема за џабе, тоа исто е една измислица. Ние одамна требаше да се средиме поради нас, не поради ЕУ. Глејте некој ден кога ќе се урне некој мост кај нас, низ цела држава има климави мостови, никој не мисли да ги санира. А за луѓето во светиниколско, никој не спомнува обештетување.
А ги мислиш чесни и поштени демек ЕУ, САД тоа и од таму преваранти. Одамна го велам ова. За да спаси гз од затвор Боки му го тупна на детево Јутуб каналот од неговата телевизија а овој тоа со раширени раце го искористи и сега заедно одработуваат за ВМРО, од тука се и постојаните напади на Ландов а и на Боки кон Данела. Уште ако тате му е некоја појака фаца да му чува грб таман се добива комплетна слика за ликов.
Не знам. Слушај го еве цел поткаст, глеј коментари на Јт, на Инста. све ѝ е не знам и не памтам. И не можам да ти кажам. Ѝ го лепна на 2-3ти пати ептен
Opstinite malce poseriozno da vnimavaat za ccistota vo gradovite! Dobro sto stavaat kameri kaj deponiitw taka i treba! Sekoja opstina da si ima inspektori za taa rab i vo sekoja opstina da ima golemi kanti yza selektiranje na otpad kako bi evropski drz. Nije lugjevoi treba da bideme posovesni kade frlame no mora i kazni bez toga nisto!
Без законски измени предвремени локални избори се „невозможна мисија“. Пред еден месец се донесе закон да нема предвремени локални избори.
Моите аплицираа во февруари за ваучер за инвертер клима. Ги исполнуваа условите, спаѓаат во загрозена категорија според примањата. Вчера излегоа листите. Добија курац, ги нема на список. Аплицираше и мајка на моја добра другарка која е вдовица со минимална пензија, неа исто ја нема. Листите се објавени со имиња и презимиња. Листав да видам кои се добитниците. Меѓу имињата, од тие што ги знам е бивш портпарол на ВМРО и родител на функционер од ВМРО. Не може никој да ме убеди дека од 18 000 кои аплицираа, баш овие се меѓу 6 000 избрани. Моите ќе добијат инвертер од мене, а они ми ветија дека никад нема да излезат повеќе на избори во фиром. Од 2017 ги убедувам да не гласаат, избори се за партиски овци. Инаку симпатизери на комуњари се, се надевам за брзо - бивши симпатизери. Ае добра ноќ.
Исто и мајка ми, вдовица, пензионерка. Со минимални примања, не доби. Се почастија меѓу со инвертер клими, алал да им е.
Ете и вие сте во тимот. Од овие што аплицираа неколку што ги знам, никој не добил.Значи сепак не е до ,,среќата".
Дуи ги молеле вмро да коалицираат со нив наместо со влен и за возврат вмро да добие Македонци градоначалници во Кичево и Струга.