Актуелни политички настани

Discussion in 'Политика и настани' started by Ariel, Aug 3, 2010.

1. anaja1

anaja1 Популарен член

Хахааа горел од желба......
    АмаН веќе

2. DS10

DS10 Истакнат член

Шеќеринска именувана за заменик генерален секретар на НАТО. Вториот човек на најмоќната алијанса во светот е македонец. Нека ни е со среќа(fingers):party:

monibejbi and Ahoy like this.
  3. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Секоја и' чест, браво.

Хејтерс гона хејт, ама не е мала работа за Македонија ова, напротив.

christinnn, DS10 and Tanjamm like this.
  4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Како што Македонија е банана држава во секој можен сегмент, ова е ептен форсирање на државава. Тие не форсираат, не дека сме за таму. Со сила ти придаваат чест, иако не заслужуваш ни 10% од тоа. И одлучете се некои што пишувате. Во друга тема НАТО не ви чинело, овде, ааа, браво за функцијата на Шеќеринска во НАТО. Пример за лицемерие.

5. monibejbi

monibejbi Популарен член

Da se isplati dolgot prema Jsp,i da se nabaviti novi autobusi.i.!

Vo 21 vek da nemame dobri avtobus i ćli Tramvaj e bruka za Skopje!

Da nemame dobri vozovi Koi ke ne povrzuvaat so sodednite državi e bruka za site vladi!
    Ne e važno koji e gradonačelnik nema inatenja so narodot joj VE izbira.
    Ili neka se resi ova najbrzo ili ke ima radikalni protesti!

eliesaab and Tanjamm like this.
  6. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Е кога ќе ми текне како лавовски се боревте пред 3 години да докажете дека е стварно најдобрата менаџерка во Европа, дека не е бугарка туку документите се фотошопирани, па како славевте со зурли, тапани, Бела Чао, ехее :inlove:

Камо да имав време да се посмеам на темата од локалните избори 2021 :$

Tanjamm and Amelia like this.
  7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Ццццц (facepalm) Идиоти.

А случајот со Онкологија? Се знае нешто? Или и тоа ќе се заташка како и се останато. :?:

eliesaab, Dominodancing and EvAngelos like this.
  8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Секој ден на ново на ебат Самер, секој ден нови заебанции, тоа со онкологиите и жан митревците и другите веќе го забораивме.
    Не сме ние неебани, ние сме преебани. :rofl:

Tanjamm, EvAngelos and SummerGirl like this.
  9. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Вие што го гласавте Апасиев, не се покајавте? Го видовте денеска? Чувте како пцуе?

10. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Koja drama queen е шумската јагода Апасиев, сите тие од Левица ми се инфлуенсери хахахха.

2050-та е, Апасиев на фб: Ќе си лежите курињааа, тик так, тик так...#ДецатаНаТранзицијата

11. Amelia

Amelia Популарен член

Ама пак тие го предизвикале има и втора страна не изгледав баш на пресот што рекоа?
    Има ли видео како се почнало?

12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Јас видов Апасиев фрли со нешто кон пратениците тврдејќи дека му пцуеле сестра, се дере и почна тој жените ќе им ги, во уста ќе ги... Штала ниво. На друга снимка, џигер ќе вадел на некој. Срамота.

https://faktor.mk/video-od-levica-v...apasiev-i-drugi-pratenici-si-razmenija-pcovki

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Каков речник од Апасиев. Пцуеше како ненормален (facepalm)

Нели тој ќе ја средеше политиката? :?:

Unread likes this.
  14. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Отиди му на профил, да видиш јуначење од народот, како којзнае што да направил. Така само малоумни пијандури и безделници пред селски кооперации пцујат. Некои од кои не бива ни свирче. Народот па се радува, арно кажал Апасиев. Не е овој народ за жалење. Со тоа ниво на култура, свест, цивилизираност, толку напредок ќе има, ич. Ааа, заборавив, Бундестагот ќе ни донира безбедносни скенери за во Собрание. Држава членка во НАТО, со толку криминал, нема скенери за во Собрание. И после ќе читам Македонци иселени во Германија ќе кажуваат таму не чинело, треба да им зберат парталите и назад.

Last edited: Nov 22, 2024
    Selena01 likes this.
  15. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Сите пцуеме понекогаш... се смета дури и здраво и начин за ослободување од стрес.
    НО.... за се постои време и место. На работа не пцујам на колеги, иако некогаш навистина ми идело од внатре.
    Стилот, големината и елеганцијата на една личност е во начинот да се изразиш како што треба во одредена ситуација. Интелигентна личност би требало да знае да ги искаже неправдините и фрустрациите со "псовки" кои воопшто не звучат како псовки... простачки. Интелигентна особа може да закопа противник со најкултурни зборови, ако знае да се изрази. Многу неубаво!

Anne Boleyn and Tanjamm like this.
  16. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Апасиев ви е од оние неколку колеги на факс кои им се пикаат на професорите, седат пред нив на предавања, се шуњаат по кабинети и не се дружат со останатите смртници пошто се ,,најпаметни". :DЛикот е типичен нарцис и егоцентрик, се испокара со цело претходно раководство на Левица, си ја присвои цела партија и сега е Ким Џонг Ун меѓу своите, а и такви диктаторчиња му се идоли. Слаб е и со нерви кога ќе му го нагазат егото кое е многу поголемо од неговата висина.

Selena01, eliesaab and Tanjamm like this.
  17. Bratot

Bratot Форумски идол

18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Гордана за Шекеринска кажа не било само до квалитетот на човекот, и лобирање си требало, некако ја потцени со таа изјава, свесно или несвесно. Ја имам видено Шекеринска во живо, сум стоела спроти неа едно 2-3 пати, иста височина сме, а Гордана и е до носот. Жената е многу ниска. Сега кога ја видов со Шекеринска, имам реална претстава колку е ниска. Многу ниска жена.

19. dea.18

dea.18 Истакнат член

Абе толку не разбирате дека онлајн апликација не подразбира лесна достапност??
    Подобро вака, него на шалтер со началниците да се договараат под маса со евричи за да им се издаде дозвола на тие што не треба
    Електронски иде и се ќе биде транспарентно, на тој што треба да му се даде ќе му се даде дозвола
    ,,..ја отстрануваме можноста за корупција – појасни министерот."
    Одма галама кревате

20. Bratot

Bratot Форумски идол

Разбираме де разбираме, затоа и реков полесно ќе можеме сите да аплицираме пак дури и тие што не сме биле толку заинтересирани вака сега поттикнати ќе можеме само со два клика да си стигнеме до дозвола.

Туку шо вика министерот од сега само онлајн ќе бидат апликациите за да се отстрани корупцијата или ќе може како и до сега и по стандардна шалтер процедура? :?: