Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.067
    Допаѓања:
    2.576
    Jesus, relax mom. Еве не си бот сите други сме. Само еден факт по кој се разликува бот на сдс од бот на вмро. Кога ќе вратам на вмровец кој го фали Славевски на пример а го напаѓавме тука доста, тоа беше неколку страни наназад, на прв коментар се повлекуваат од дискусија. На вас кога ќе ви се врати не се запирате и многу сте навредени. Не знам како од една страна страна сте упорни а ве вреѓа тоа што го правите. Сите имаме избор во животот. Нема да се спуштам на ниво да бранам ниту една партија и гордо ги напаѓам сите, не сум малоумна да немам став и да не можам работа да си најдам и немам намера да бранам неодбранливо додека децата на Бранко, Љупчо, Бучко, Грујо, Заев, Ковачевски и Мицко па и на сите останати политичари се башкарат во луксуз низ светов. Срамота е луѓе што би рекол Димитров.

2. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.936
    Допаѓања:
    16.989
    Со педигре :inlove:

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.615
    Допаѓања:
    38.095
    Ова се тие занесени по партијата :rofl:

4. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.936
    Допаѓања:
    16.989
    Такви сме ние вмроовците, горди со педигре, со картички, со кредити со се, сиромашни ама богати во душата :angel:

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.615
    Допаѓања:
    38.095
    И од СДСМ се такви. Имам комшија кој е член во таа партија. Ако му спомнеш нешто против партијата, одма се расправа. Имам комшии кои не зборат заради партија.

6. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.936
    Допаѓања:
    16.989
    Ц, не се тие такви, ја немаат таа духовна сплотеност што ја има кај нас вмроовците, и не ми ги викај со М на крај тие се СДС!1

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.921
    Допаѓања:
    9.638
    Nма разлика. :rofl:
    Жено, штом викаш не сте малоумни, оладете од партии оти окапавте на форумов терајќи инает. ‍Јас од вакви како тебе ретко коментирав. Не може да прочитате критика за премиерот без емоциите да ви проработат. Па оправдувања и разводнување, не бил само тој виновен, имало многу други.
    Што се грабал тој за функцијата ако не е кадар и не сака да ги исправи работите? Нека седи дома или нека бара друга работа.
    Кај него е одговорноста моментално.
    А не мене да ми се закачуваш. ‍:!: Јас да сум премиер овде друга песна ќе се пее, се има да конфискувам од лопови и ќе се врати тоа кај народот.
    Не апсел за да не го апсат? Може нема да го уапсат, но што ако го испудат и него некаде како грујо? сдс се понезгодни од вмро кога се справуваат со противниците, поранешното раководство на вмро го влечкаа по судови, а и во 2002 некои соработници на Георгиевски завршиле во затвор.
    Така што, вмровците може ги почитуваат и идолизираат сдсмовците, ама не личи како да е обострано.

Последна измена: 6 јуни 2025 во 16:24