Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.493
    Допаѓања:
    199.000
    Спасен?:bandit:

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.779
    Допаѓања:
    13.972
    Има снимка срцка, човекот оди доста стабилно, Спасен од алкохолот би шантрал лево-десно, нема шанси да е он, плус и би ја промашил вратата.

На MiloMalo, Oxymoron, bertold и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. bertold

bertold Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    8.449
    Мене ми беше смешна една ситуација сега пред Нова година. Седнуваме во кафуле, во внатрешниот дел, терасата на објектот комплетно затворена од сите страни, арно ама преградите кои го одделуваат внатрешниот дел од терасата отворени. Кафулето преполно, доаѓаат други луѓе, седнуваат во тоа што е внатрешен дел, келнерката им кажува дека во тој дел не се пуши, а на масиве што се на тераса, некои на пола метро од нив, на сите по некој пушач. Јас реално свесна сум дека во ситуацијата со оглед на тоа дека внатрешниот дел е поврзан со терасата ќе бидам изложена на чад од цигари, ама малку нелогично и смешно е, ваму се пуши, на пола метро понатаму не се пуши, воздухот заеднички. Ако веќе е така, тоа треба да е физички поделено.

Последна измена: 12 јануари 2026 во 18:26
  4. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    39.714
    многу свилена бе ти

На christinnn му/ѝ се допаѓа ова.
  5. bertold

bertold Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    8.449
    Сега видов, веќе сте опишале исти ситуации.

6. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.947
    Допаѓања:
    14.562
    Една познаничка доживеа инфаркт, па вака низ муабет дури ми објаснуваше дека е на боледување, по лекари, ја прашав дали пуши и ми кажува дека ги оставила цигарите. Ама онака со стегање кажа демек „ќути ги оставив, а пушам од 17 години“. Мајка со слабо срце, татко со висок притисок, значи лоша генетика. И после муабетов женава живееше само уште неколку месеци, почина лани на 44 години. И кога ќе ги остават цигарите после 20 години, џабе е, штетата е направена. Погледнете ги луѓето околу себе, колку од нив изгледаат добро за свои години? Веројатно се бројат на прсти, се друго е остарено предвреме.

7. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.475
    Допаѓања:
    10.765
    Џабе ако не забранат и на отворено и по домашни балкони :D, мене ова не ми врши работа. Прозорец не се отвора дома од зависни комшии што чадат.