Од дедо му Џоко се таму, наследство, од старо турско, он бил слободен ѕидар, они појма немале. Како, значи како можеш да соѕидаш толку кеш?
Може да истераме теорија на заговор сеа слободно Судијата Ѓоко е слободен ѕидар aka масон и парите соѕидани му се за добротворни и долгорочни цели. Кога ќе напреднеме т.е. последната фаза за влез во ЕУ - да ги даде тие соѕидани 350к за повлекување на корупцијата и така ние ќе влеземе во Унијата и ќе бидеме пример на сојузниците како треба да се помага и да се биде чесен.
Овие да не се time travelers од турско, со оглед на тоа дека правдата кај нас е како од османлиско време, а еве и богатства соѕидувале во куќите. Некој арамија да се раскопа низ нивните дворови дури не се дома, којзнае што ќе најде таму.
Македонски кол-центри дел од сајбер измама од 230 милиони евра! Овај Пеката од Прилеп наплаќа ко со приватен авион да го носат до Скопје Левица: 14,3 милиони денари за патни трошоци на пратениците – 400 евра за преживување на работниците Кои се топ 10 пратеници со највисоки патни трошоци во 2025 година
Наводно избегал за Б'лгарија. Само не ми е јасно ај избегал шо избегал, ама зш ги остајл толку пари заѕидани
Гувернерот на Флорида ќе воведува 50% данок (sin tax) за сексуалните работнички на OnlyFans. Наместо да ги укине, да ги забрани, он гледа да профитира на нив. На овој начин државата се става во позиција на макро кој ќе им зема пола од добивката на овие сексуални работнички. Катастрофа. https://www.youtube.com/shorts/b4F_nzl_yNQ
Зошто би нè интересирало за + 50% данок на онли фанс во Флорида? Баш ме заболе. Дома не си ги иаме средено проблемите. Башка ВИ е видеово.
Не е ВИ. Зарем до толку ме мислиш дека не би проверил? Го има споделено и самиот гувернет на официјалниот негов твитер профил на 12 Јануари: https://x.com/j_fishback/status/2010829133576536288
Правниов факултет кај нас е извориште на таленти во мито и корупција и беспрекорни ајдуци. Што политичари, судиии, обвинители и останато. Последно судијава со заѕидани пари, а жена му правобранителка тетовчанка ставена и блиска до СДСМ.
Не биле негови луѓе, сите се огрешивме Заѕиданите 350.000 евра не се на судијата, родителите признале дека се нивни, вели неговиот бранител Давидовиќ
Сега ако најдат докази дека сепак се на судијата, па да им фукнат и по неколку години затвор и на родителите и на сите замешани. Ама нема. Кај нас е корумпирана и истрагата за корупција.
Кој кого да прочешла во државава кога се е гнило? И тие што треба да чешлаат и да најдуваат неправилности се огрешени.
За да му го заштителе интегритетот, Судски ја исклучи јавноста од седницата за одземање на имунитетот на судијата со парите во ѕид
Sto napravija so Tender od Milion evra za odrzuvne na patista I cistenje na snegot? Koja e taa skopsa firma? Dali Obvinitelstvoto ke izstrazi ili Antikorupciska zosto tolkav iznos na Tender a Patistata ne se proodni? Dali nekoj ke odgovara?
Porodilnoto,da se zgolemi?Kako drzavata ke stimulira da se ragjaat deca ako ne pomaga drzavata kako vo razvienite drzavi? Treba finansiski da se pomagaat Rodilkite I bebinjata barem prvorodkite da se zgolemat finansiite? Bez pomos nemoze da se stimulira nisto. Vladata povekje treba da ima Socijalni merki!