Богами да е до мене не ни треба да има тема за политика. Да ти се слоши што се не ќе прочиташ очи си вадат.
Сеедно мислам дека и не е коректно да се објавуваат цитати од ЛИЧНИ ПОРАКИ Има некоја причина зашто се пишувани таму.
Абе Нена што и кажав лошо? Молимте посочи ми? најсериозно, можеби неможам сама да си увидам...можеш и по лп...ама јас не мислам така... Кој и побара совет за тоа како јас да пишувам на форумов? Откаде и право да ме советува...и мене не ми се допаѓа начинот на кој она изнесува контрадикторни ставови, па не се дрзнав да ја советувам, нејзино право... И се заблагодарив за информациите, не видов дали тоа го објавила, ама ја замолив да не ми соли памет, јас знам како се почувствував од навредата на дотичната АБЕЈА дека ко дете некое прераскажувам приказни, а после пожустро реагирав затоа што истата се смееше кога зборуваше за претепан човек... И немам намера да продолжам со неа да се замарам... На форумов по коментарите видов дека повеќето проѕреа колку е неутрална... Такви луѓе не ме интересираат...
Ќе се објават ако некој кому му помагаш уште ќе се труди да те направи нискоинтелегентно суштество. биедејќи девојката е подлго на форумов нели. Тогаш нешто не функционира Сакате против силеџии, да почнеме од нас. Кој не вознемирува на форумов. Одличен мирен хуман настап сега. Само го немаш во поракана душо! Кожа му се ежи на човек кој ти помогнал да го чита после тоа од тебе.
Ама кој да го знае тоа... И мислам дека е првпат на форумов ова некој да го направи....страшно и очајно... Мада не ми пречи... п.с. Значи се заблагодарив за помошта, несакав да бидам нељубезна и да ти го омаловажам трудот и не ти пишав дека ги имам тие адреси, само што јас праќав до информативната редакција, и престани да се однесуваш ко за вработување да си ми помогнала.... И да, на темиве политика ти си главната ...никој друг... И ти пишав дека нема врска времето поминато на форумов, ќе прочитаат сите, никогаш не сум се повикала на мојот форумски стаж, само дека не сум вчера зачленета па улетувам со измислени приказни, па утре под друго име ќе се логирам...ама ти очигледно штом го потенцираш тоа како некоја моја предност, имаш проблем со тоа... Страшно...ми помогнала па ми помогнала...боже сачувај... Недај боже ти некому да спасиш живот, тек тогаш цел живот на врат ќе му висиш прекорувајќи го....
Форумџикава веќе видела извадени пораки БОА-БИЧД, Боа ги имаше извадено, пак помислив сосема нормално е така да се одбраниш од ваквите. Богами клетви фрлање, вулгарни навредливи зборови употребување, се дур тоа не се санкционира... отидовме јабана. Ни лп не не спасуваат да се објават.
Абе стварно ли било тоа оти на мали деца во училница им го читале манифестот на час по екологија, а на табла го имало закачено предизборното пано на ДПМНЕ со нивното лого "Да Реформите ќе победат"?
Проблеми правиш на секоја тема... Се однесуваш како редар на темиве и дрвен адвокат на оние кои неможат или нејќат да се бранат.... И на крај си жртвата.... Се виде твоето...кога нападна некој што нападнал особа која партија става пред човечки живот...моето беше само борба против губење на човечноста во луѓето и јасно го пишува тоа во моите постови... А твоето ставање во одбрана на некој што во име на партијата, се смее на претепано дете...па види кој е човелот тука... Страшна била мојата клетва, што НЕ Е клетва, туку револт...а не нејзиното циничење со несреќата на невини луѓе... Епа види се до кај си....
Па јас ги извадив зошто Бичд лично ме навреди и ми пишуваше некои си фрази во стилот ,, што ти е к*р ма,, ,,глупачо една,, и такви слични работи, а ваму се правеше демек најкултурна. Во секој втор пост во сакам да кажам ми се обраќаше индиректно, а пред другите не сакаше да признае дека уствари е крајно вулгарна и ниска, па видов не видов и ги објавив. И замисли, ниту сум и пишала некад лп на Бичд нити ништо, а девојката кога се распали без причина да ме навредува преку лп, епа не можев да преќутам, не за друго, за да не ми досаѓа веќе со лп, зошто јас лп ги користам за луѓе кои ми се драги и со кои имам нормална и убава комуникација. Никад не сум нападнала некого преку лп, а и не планирам.
^^^ Точно... Јас само побарав да не ми соли памет, ако не и се допаѓам нејзина работа, ни она не ми се допаѓа па јас не се дрзнувам да и кажувам како да се однесува тука... И за твоја жал девојко, во мојот пост нема ништо навредливо... Тоа што се филмаш, и сакаш баук да направиш нема да ти успее, затоа што сите ќе прочитаат, ми направи услуга со објавување на пораката, пишува за што се залагам...и позади се стојам...
Боа не те напаѓам со тоа што реков ти си извадила порака воопшто. Тоа си е твое со Бичд, пред мене, пред да дојдам на форумов сте си го имале. Истата фрустрација и јас ја осетив и толку е завршена приказна. Терајте. едит ајде ете ти лајк, радуј му се. И тебе те прочитаа. Хуманитарецот што сака некому да помогне ете го, пред некој што му помогнал шо прави. дај престани. Да си се ингорнираме молимте, белким попаметна работа имаш. Арно те немаше на форумов немаше навреди бре во политика не паметам.
Пак од исто место од кај што пијаните се изживуваа на бандера за да симнат СДСМ-овски плакат па после се подмочуваа на него Епа ова е претеризам, изгледа таму во Паланка е нај распуштена команда/банда
Секаде се тие распуштена банда, не само во Паланка Што им се сака - тоа си прават!!! Револтот си го прави своето. Да, народот се плаши од не фер и фалсификат избори, но и вмровчињата се исплашени кога гледаат дека луѓето му вртат грб на вмро, а таков е случајот и во Паланка (од проверени извори) и насекаде. Во Прилеп вмро беше можеби нај изразено, но, вчера митингот на СДСМ изгледаше успешен и повторно страв кај вмровчињата и повторно насилство, дивеење, напаѓање...сејат страв - тоа е факт, но луѓето кога ќе застанат зад параванот на 5.06 не верувам дека ќе имаат страв од оваа нај катастрофална влада што досега раководела со Македонија
Енца и Жапче мир ве молам! Не ви доликува па вие сте дами... Енца е зашто после јас не можам да смислам партија ВМРО ... Уште од сам почеток. Затоа што правам добра проценка на персони. Од сам старт на формирање на партијата од мојот град најголемите насилници си добија членски книшки нивни и заштита. Таа партија ако може да се каже дека е тоа, ги има 90% од насилниците во државава. Таму е голем дел од диво и исфрустрирано збрано, на чело со С.М. кој сега се наметнува како Хитлер. Затоа што ради трагедијата негова дома од пред 15тина год сите ние сме му криви тука. Лечи фрустрации на се живо ... преку својот братучед. Што сакате повеќе кога сите ги раководи еден фрустриран насилник?! И после страв и молк...па ете зашто. И нормално еден дел ограничен народ се угледува на силата е моќ! Се додека овие џелати се главни фраери у нашево маало, напред нема само назад. И да се пријави тој случај со детето кој ќе го реши, кој ќе го приведе насилникот?! Вмровскана(насилничка) полиција?? Нема правда тука никаква. Уште ова....татко ми убаво си кажува, ситуацијава ни е тука ... дојде диво истера питомо.
Во Прилеп вмро беше можеби нај изразено, но, вчера митингот на СДСМ изгледаше успешен и повторно страв кај вмровчињата и повторно насилство, дивеење, напаѓање...сејат страв - тоа е факт, но луѓето кога ќе застанат зад параванот на 5.06 не верувам дека ќе имаат страв од оваа нај катастрофална влада што досега раководела со Македонија [/quote] Па тоа е, кога немаш памет покажуваш сила.