Николовски: Министерот Цветков делел тендери на Силекс додека таму бил член на Управен одбор (ВИДЕО) http://plusinfo.mk/vest/55621/nikol...s-dodeka-tamu-bil-clen-na-upraven-odbor-video И демант Цветков не делел милиони и не бил член на УО на „Силекс неметали http://plusinfo.mk/vest/55624/mzshv-cvetkov-ne-delel-milioni-i-ne-bil-clen-na-uo-na-sileks-nemetali Најинтересниот дел: Министерот Цветков веднаш по стапувањето на финкцијата министер за земјоделство,шумарство и водостопанство поднесе барање до Собранието на АД Силекс, но бидејќи собранието обично се состанува еднаш годишно, министерот Цветков до Државната комисија за спречување на корупцијата има доставено нотарски заверена изјава дека не е повеќе член на овој Одбор со што е запазена законската процедура“, се наведува во реакцијата на МЗШВ. И да е точно ова последново. демек ако не е член на управен не ги познава повеќе У кој циркус од држава живееме, страшно
Скоро 80 илјади иселени во 2015 , одлично чистење на список, а плус и невработеноста се намалува... све е у план.
Ете Доказ.мк даде убав доказ колку власта е демократска и знае да поднесе шега на своја сметка. И Зевзекманија и Еднооки и Хихирику, освен со опозицијата, на големо тераат шега и со политичарите на власт и пак си функционираат на според вас, провладини медиуми. Во Контравести со пола уста кажаа две-три зафрканции на сметка на Заев (бил Црпко од Муртино) и ете ги, ги изеде мракот од проопозициската Телма. Ефтов го рчна Заев и му удрија клоца од Алсат. Диктаторска власт, ха.
Луѓе мои, до кога ќе се делиме на ВМРО и СДСМ следбеници. Очи си извадивте едни со други, брат со брата се испокаравте за партиите, а што добро видовте од нив? Ги гласаме за наше добро, за доброто на народот а после бегаме од државата, се жалиме нема работа, нема пари а које крив за тоа? НИЕ, НАРОДОТ ние сме криви ние сме тие што ги седнуваме на власт, а после збориме вака - така. До кога Македончињааааа до кога
Nema rabota,nema pari,kolku tolku sega ima,a koga imalo poveke osven vo vremeto na Jugoslavija sto nitu ti nitu jas ne go znaeme
Види вака сега ДРУЖЕ ! Тоа што од доказ е преземен линкот нема врска со емисијата која е предмет на дискусија. ЗЕВЗЕК МАНИКА КАНАЛ 5 еве ти НЕЗАВИСЕН МЕДИУМ...YOU TUBE Ах КАКО БОЛИ ВИСТИНАТА....
Ај, ај, ај, ај А како ми се с`сна на почеток, викам сега Макс Планковата теорија ќе ми ја разглоби. Тешки човечиња. Поентата, суштината на пораката ја разбра ли? Јасна ти е дискусијата? Другарице? Доказ.мк е само украсот во пораката, небитен е, исто како и во реалноста. Добро, рака на срце интересен е понекогаш, дури и духовит, кога мешлестиот уредник ќе присегне кон неговата манија-мачкање со кечап и глумење жртва на провладини тепачи. А додека чекаме буцкото од доказ.мк да го зафати кечапоманија, мало комично интермецо: ЛЕЛЕ, КАКОВ РЕЗИЛ: Од 70 невладини соросписки организации, вкупно се појавија 30-тина луѓе пред седиштето на ЕУ во Скопје! Твитерџии, фејсбукчии, блогери, колумнисти, активисти, грантисти, фацилитатори, агитатори, пропагатори, членови на Управни одбори, на Надзорни одбори, ...? А? Somebody? Anybody?
Ова почнува да ми изгледа..не така ќе го насловам:Australia Open... Цитирам фб статусPrasanje do ovie 78 000 luge koi se iselile vo 2015 ta. Dali sakate da bideme 78 001 ??? Може едно Welcome to the runnig club за мене? А и што е актулено во Битола.Не знам колку од вас знаат,ама веројатно знаете.Офицерски дом сакаат да го продадат за 900.000 евра.Ало,нормални се?Еден од амблемите на градот да зајде сакаат?Да го збришат? А дали ќе можи да не оданочите,со 900.000 евра и да ни остани Офицерскиот дом и вас да ве снема? Што вели Љупчо од К-15,по почетна цена за нов почеток! м?
ДРУЖЕ КОРТО! The message is clear,I am not going to kill the messenger! Јасно е, демек во про опозициски портали нема шеги за опозицијата, а таа е таа која ги нарекува ДПМНЕ дека се диктаторска власт! Да ти кажам...ме заболе мене за СДСМ и контравести ...и сл сра*а! Во амбис ни оди држават со сите на чело!
штета што во Р.М. нема трета опција , се се врти околу Вмро и Сдсм , а тие две парти владеат 25 години и народот бел ден не виде од нив .Ако кажеш нешто против Вмро си комуњар , ако кажиш нешто против Сдсм си вмровец ..... што подалеку од овде!
Srecko Popovski 7 hrs · Коинциденција или не??? 24-ти април е Светски ден лабораториските „глувци“ (World Lab Animal Day) btw Спојлер
Не, не верувам дека самиот си веруваш на напишаното. Гарант сметаш на тоа дека доколку некоја лага често ја повторуваш ќе стане вистина. Туку... за волја на вистината кај нас ова функционира. Колку и да зборуваат глупости и лаги властодршциве, сите нивни поданици им веруваат без збор. Што ти е моќта на парите значи
Ti siris omraza na forumov , mozebu za toa te plakaat , no ne zamaraj na forumov i da ubeduvas nekogo nesto sto ne e vistina , spored pisanovo si kako novinar od Vecer ili od Dokaz , a mozebi i si ! Bidejki se zafati i so mene da ti kazam deka jas imam ( i moeto semejstvo) partiska kniska od Vmro , od kojasto se sramam i nema nikogas da izlezam na glasanje , bidejki ne sum od tie sto podrzuvaat kriminal ! Patem ako sum protiv vmro ne znaci deka sum opozicija i obratno , sto za takvi nepismeni kako tebe vazi toa !
Нема што дали некој верува или не. Ти кажувам за ситуација што е очигледна. Баш во саботата налетав на неколку минути од Зевзекманија на Канал 5 и пак правеа мајтапи и глупости на сметка на премиер, влада, политичка ситуација и сл. И најверојатно пак ќе прават во наредната епизода. И тоа повторно на Канал 5. Значи никој не ги цензурира и прогонува, нема шнајдери, нема додавање зачини и запршки. Во спротивно, кај опозицијата има шутирање на Мирка од Нова Македонија, на Ефтов од Алсат. И демек законот за медиуми не чинел, се бориме за медиумска правда и новинарски права. ОК, веруваме. Спојлер Еј, ај смали доживљај дека некој постојано со тебе се зафаќа, дека си нечиј центар на внимание и дека си нешто посебен фактор по дискусииве. Мислам дека еднаш најдобронамерно те имав упатено на теми од форумов кај што никој не замара и не се очекуваат реплики. Омраза и агресија низ вакви небитни теми гледаат само лица кои немаат капацитет и незнаат ни најмалку да издебатираат низ нив. Огледај се на пример на @Yipman2 , @fighter и уште некои. Плишаниов, ако е опозиционер, знае да поднесе зафрканција и сака да зеза (за што озбилно го поштувам) иако знае да се притресува на моменти, што го препишувам на комплекс од 10 еден по друг последувателни порази на неговата партија. Фајтер на крај на денот после сите исцрпни дискусии ќе се сложи дека се е отидено у пм и требаат промени, и кај власт, и опозиција, и форум, но не и кај користењето на копчињата CAPS LOCK и болд,... Но никој не се буни за омраза, замор, монотонија, бучава. И озбилно, кому му е гајле и битно што ти и цело твое семејство сте навадиле книшки од ДПМНЕ, а сигурно имате и од куп други партии. Да сакав да бидам суров ќе ти речев дека фамилијарно имате генотип во кој доминираат гени на сончоглед, ама ќе бидам духовит и ќе речам дека вриете од Панини гени. Бесцелно е да се натега и навредува ако веќе нема сериозен муабет. Па и без разлика биле муабетите посериозни или не, сите сме доволно свесни дека барем овде никој не може да влијае на нечие мислење, но мора и тука некој да пишува. А кога веќе го правиме тоа, барем нека биде достоинствено.
катастрофа од човек ! значи никому не му е галје твоето мислење , ниту што мислење имаш за мене! Ниту пола од тоа што го пишиш нема никаква врска со политика! Ова ми делова како новинар од Курир и Вечер , а на кое ниво новинари се не ни сакам да коментирам! Ти овде само провоцираш , шириш омраза , валда ти си овде ИСКОПЛЕКСИРАНИОТ и лечиш комплексии на темава ! Ова што го напиша само Господ може да те разбере што пишуваш , немаш појма ! Тебе ти е местото само во Курир и Вечер , каде што насловот ке биде Неверојатно видете кој почина -кликнете на линкот ( и во него само за сончогледите ке пишува ) , Неверојатнооо видете која актерка - кликнете на линкот ( и овде како твојот одговор погоре САКАМ КАЖАМ НЕЗНАМ РЕЧАМ , нешто безмислено ) , е овде ти е твојата иднина затупана во мизерија !
Да не пукнеш ме убеди. Значи Зајко бил тој што ги контролира медиумите? Хм... интересно Дека на снимките од бомбите друго збореа. Заборавив.... тоа се лепени, сечени и монтирани материјали. Толку добро монтирани што и Холивуд би ни позавидел