Ќе се воздржам од коментар, бидејќи коментарот ќе ми биде избришан. Иначе не го гледав видеово, т.е не го преслушав бидејќи додека не се докажат снимките дали се монтирани или не, не може да судиме. Се додека не е докажано не смее да биде на мета на осуда.
"Како смееш да објавуваш мои лични разговори"? Доволно е, не мора повеќе... Се извинил? Курва си. Извини еј не мислев така. Гаф ми е. Многу гафови имам ама сега тоа не е муабет. Типично каење после ебење. Ајде овој не смеел да објавува, ама чекај ние имаме твои вибер пораки. ВИБЕР? СЕРИОЗНО? Камо принт скрин од вибер, м? Шо, заштитено? Рецимо да е така, извини а како вие смеете? Добро бе имате ли памет? +++ п.с. Најмувајте дадилки, аман за аман. п.п.с сорос дај пари да не јадам лајна за џабе.
па Латас сношти му рече на Зајко цитирам :- Со кое право ти објавуваш мои приватни разговори? Со ова признание си докажа дека се вистинити бомбите! Јас ке се воздржам од гласање оваа година , бидејки политичарите се дно-дна во нашава држава!
Мене не ме мачи толку селачкото однесување на измеќарот, туку една друга работа која како кратка вест проструи на неколку медиуми а некои воопшто не ја ни емитуваа... дури мислам дека ова набрзина договорено интервју беше темпирано за вчера токму за да не се обрне внимание на другата вест, бидејќи и тоа е начинот на кој функционира владеачкава клика... http://www.telma.com.mk/vesti/koha-prishtina-gi-oslobodi-demiri-i-ismailovikj-obvineti-za-monstrum Имено, вчера од затвор во Косово беа пуштени на слобода двајцата убијци кои го извршија убиството кај Смиљковско езеро...наместо да бидат предадени на Македноската држава, овие двајца убијци се пуштени на слобода. Нормална реакција на ваков настан треба да уследи кај македонскиот дел од населението во РМ, и тоа со протести пред Косовската амбасада или блокирање на патот кон Косово или било каков протест пред македонските институции. Ама полесно е да се седи дома и да се јаде г**на пред монитор и да се брани партиска идеологија отколку да се излезе на улица и да се брани државна идеологија...оти нели, што фајде ако ги имаме двајцата убијци на пет македонски момчиња во затвор, кога може да се забавуваме со селските курви Латас и Заев...поинтересно е, нели...
@ninja35 Секогаш е така. Еве некни кога ја гонеа Катица Јанева и опнаа 12 кривични излегува тодоров и збори за данок на мрсно. Погоди што беше трендинг... едит: Вечер Шеќеринска кај Богатинова во Канал 5. Oh well
А што стои наспроти ,,тероризмот,, во Куманово каде курбан отидоа млади полицајци ?? И тоа беше одвлекување внимание...ако се сеќавате тогаш требаше да паднат обвиненија врз лицето одговорно за ДБК..
мене тоа воопшто не ми е чудно...впрочем така функционира власта на многу места во светот освен можеби во Скадинавските држави...Мене ми е чудно што има неписмен електорат што 25 години го возат 50 исти луѓе...Мурто и Курто .... и убаво му е на народот, со 200 мочани евра плата, седат пред телевизор и сврешува гледајќи ги Јанко, Миленко, Роберт, Огнен и уште еден куп будали кои му го креираат мислењето и му го обликуваат погледот кон светот по нивни избор...ебати перверзијата...
тоа требаше да го одвлечи вниманието на тогаш ако се секавате од полициската бруталност на протестите , целта беше да се направи полициска акција во диво населје за да се отргне вниманието од тепањето на тие што протестираја , но ете терористите ги изненадија со големо количество оружје и безмилосно пукаа на нашите специјалци , и на тој начин нашите специјалци погинаа ....
И после зошто се влечеле три генерации во една соба читај во снаи и свекрви. Тие 200 евра ги гледаат како премија, лотарија, максимум. Среќни за нормални работи, асфалт јееј. Канализација, љубим руку. Во 2016та. Која плата, госпот бок ќе плати. Со верба во бок маќедонец до гроп, тетоважа обавезно и моли бога струја да не ти исклучат. Нека паднат овие вмро да дојде на власт. Дошло време однапред да си кажуваш дека не си за никој за да дадеш критика ко нормален и пак те обојуваат. Ни аргументи ни бутур. Ко демек моќ имале а никој не сфаќа дека моќта е во народот. Ако е паметен како им дал власт така да им удри клоца па нека си владеат меѓусебе, таму во некоја соодветна установа. Латас добил на избори, сител биле кандидирани? Ненормална работа, една по друга ко синџир. Инаку чест на нормалните дпмнеовци, јас да сум ко нив ќе барам оштетување од битангава горенаведена.
Kakov duel bese toa sinoka? Sram za edna televizija sto ima urednik kako Latas.Sin mi od 3 god. da go stavea veruvam pokulturen ke bese od nego,a za popameten sekako e od Latas vo toa ne se ni somnevam. Jas pod poimot duel svakam dvajca pametni i obrazovani luge da sednat i da debatiraat kako sto treba na televizija.Latas dokaza deka e neprofesonalen vo svojata rabota so navredite i prostiot govor,sto ne mu dolikuva na eden urednik koj samiot si ja dodeli titulata "najdobar navinar" . Ne mi e jasno kade e sega toa zdruzenie na novinari koi postojano gi napagaa SDSM i Zaev,kade e sega da izlezi so protesti zaradi nedolicnoto odnesuvanje na Latas. Da se razbereme ne mi e omilen ic Zaev no alal da mu e sto go istrpi do kraj,jas na negovo mesto ke stanev i ke se zaminev.
Да заминам ??? Особено ако ме нарече ИЗРОД ??? Абе ќе го фатам со тоа столицата по глава и ќе го мавам додека мрда...
I sto ke postigne so toa,toj budal jas pobudala ke se pravam?Ke se spustam na nivo na eden prost selanec? Da se razbereme Latas nema nikakva diploma,a dokolku momentalno ja ima sigurno si ja kupil so milionite sto mu gi dava vlasta za da bide nejzin potrcko.
Да го кажеше Заев тоа што го рече латас, дека лажел ко Турчин, досега не знам какви закани и навреди ќе беа упатени до сдсм. Ќе викаа дека Заев ги дели луѓето, дека е неправеден, дека е дискриминатор...А сега, дека латас рече нели луѓе сме и сите грешки правиме
Значи која мизерија се Сител. Пред малку на нивните вести ги даваа ,,навредите"што Заев му ги упатил на Латас. @MilaP како нема диплома.Доктор на науки е.Не знам само на која тема.Сигурно е ,,Не му дозволувај на соговорникот да заврши реченица".
зема диплома кај Бојо Андрески на Европски, газдата на Вечер...и тоа сега има титула ДОКТОР... заради таквите, дипломите и образованието немаат никаква вредност
Da go kazese Zaev toa,do sega od sloboda ke bese lisan.I da ne zaboravime kako Milenko na negoviot fb profil letoto gi stavase decata na Zaev kako odele po odmori,tugi maloletni deca stava na internet no neznam so koja dozvola..Koj i da bese drug na toa mesto ke bese vo zatvor,no toa e dobivkata koga si ligle od vlasta kaj nas.. @ninja35 Vo pravo si,denes so pari sekoj eden moze da si kupi diploma,pa i Doktor da bide..Da mu se pluknam na diplomata
Едно време мис, сега доктор на науки... What's next to fall Инаку турците го објавија 11.02.2016 - 13:06 | Son Güncelleme: 11.02.2016-16:04 'Türk gibi yalan söylüyorsunuz' skandalı
Kojznae kolku im ripna gledanosta na shittel vchera, dobar marketing, moram da priznaam. Mozhebi kje stanat i oni televizija eden den