Што да кажам на болдираново,а веќе сум падната во несвест.Не од шармот на Латас ,туку од глупоста напишана. Ако овој е примерок како треба да изгледа маж со сите нишани,Алфа,тогаш не треба ни да допрам ни да видам маж. Не ми се гледаше интервјуто или дуелот,искрено ми се смачи ,од нападноста на Латас и непотготвеноста на Заев да биде шиканиран,Што очекуваше Заев?Дека ќе го послужат со кафе и ќе го тапкаат во рамо.Како така излегува неспремен?А Латас на свој терен со подготвен терен, статистички податоци,за кои може но и не мора да се веродостојни во свој стил,ноншалантно се расфрла...А се чудам ако веќе Заев е толку отиден во офсајд,што не го соберат.Сега нема кој да го аболицира.Или и тука има некоја приказна, Ми скиснаа и едните и другите.Првите со својата самобендисаност дека се најдобри ,вторите со својата глупост кои уште не можат да сфатат како се води опозиција и како се делува, Аман,нека дојде некоја трета опција па макар и вонземјани нека бидат,да ја оправат државава.
Јас не го сакам Бранко Црвенковски, но дечкото беше ебачиште. Ладнокрвен убица, препотентен, подготвен да го згази и уништи противникот, начитан, спремен, боем. Типична мушкарчина. Затоа и имаше добра гласачка репутација се дур не се појави поголем алфа мажјак од него - Груевски и Мијалков. Зајко не е таков. Не е во тоа јас што сакам, туку во тоа што е реалност. СДСМ моментално нема никаков партиски кадар - ебач од рангот на Бранко Црвенковски што може да го победи Груевски. Реалноста е таа.
Ни Груевски не е е...,ама има добра војска околу него. А на Бранко не можат да му се приближат ниту еден од тие наведени.
Spored tebe onoj koj ke bide na vlast treba da bide ebac a ne pameten,obrazovan covek sto ke ja vodi drzavata? Kaj otide svetot.. A Gruevski eden ebac sto e...
алфа маж ??????? секоја жена би го изневерила својот дечко со латас?????? Девојко дали си при свест??? воведите на форумов смајли што се крсти !
Добро интервју , убаво се покажа Шекеринска и со повеќе подготвеност, мислам дека веќе нема да ги викаат сдсм на тв дуели оти само повеќе рејтинг им кренаа него обратно. Јас колку што знам , т.е од бомбите , Мијалков го "частеле" жени од вмро што се, или поточно судството од кај сеа сдсм жени биле? , ај дај да видиме кој се тие , или како повеќето вмровци на форумов само тресат зелени без никаков доказ?
Тие тепачишта боксерчиња фраерчиња ала грујо во нормални земји ги газат од ќотек т.е. лежат по затвори. За курвичиња секој со алатка е ебач Само не знам дали тие пред мтв или во штабовите, каде се полоши. За начитаност ќе се воздржам, нема потреба од коментари...
Затоа Бранко е историја, а Груевски реалност. Тоа е точно дека сите луѓе паѓаат во животот, но ќе видиме до кога ќе држи Груевски. Никога не идеализирам, туку кажувам реална состојба. Политиката не функционира на тој начин на кој ние сакаме, туку на оној најпрљавиот, најподол, најлицемерен.
Ако сакате да дознете нешто повеќе за сексуалниот живот на нашите политичари, кој со кого бил, кој бил најголем ебач, кој кого плеснал...обратете се артиста. На човекот хоби му е да прави забелешки за сексуалниот живот на политичарите во македонија. И колку се напнува и само пишува, за тоа кој бил алфа маж, кој бил право мажиште, малку ме загрижува Да беше женско ајде може го палат тие алфа мажи ко латас, ама сеа...
Така е ,ама ти ги помеша брзините.Испаѓа дека сега Груевски и Мијалков се е.....И можно е,зашто не плескаат преку медиумите.
Прочитав еден твит денес - “колку треба да си сељак, за Заев да испадне господин“ Не сум ни оддалеку симпатизер на СДСМ, ниту ќе бидам, се додека во таа партија не се случат кадрови промени. Многу проекти од владата на ВМРО ги поздравувам. СДП дали лично познавате некој од вашата поблиска и подалечна околина, да се вработил на овие секојдневно отворени р.места?
Мајка ми не може да ги смисли, а не пак да ги гледа А ти па толку се секираш за свекрвата да не се фрли стварно не се секирај, не се појавувам на тв ај...греота се нека не се фрлаат.
Е да ви κажам,утρово κај Блажевсκи,тема "Интеρвјуто" и баш ме чуди,пола саат слушам,тие гледачи што се јавија κао демеκ биле 'неопρеделени' но велат убаво му κажа на Заев. ВТФ,аκо сте неопρеделени од κаде толκу гласови вадите на избоρи?
Ne samo ne mi bese jasno kako moze site so takva podlost da gi navredis,a mene prikaski deka ne gledaat filmovi,emisija ili nes dr nemoj molim te
јас го гледав со Александар Блажевски интервјуто и сите плукаа по Латас , јас не знам од каде виде ти такво нешто ??? Моментално сум од моб уклучена , да се уклучам од ком. ке ви ги постирам јавувањата на народот во емисијата и кај што го плукаат Латас а за Заев јас ништо такво не слушнав !
Ние сме најголеми антилатасовци у државава. Сител не постои кај нас во програмите. Ако случајно се обидеме да пуштиме сител, тогаш татко ми се облака во кимоно и сите не тепа.