Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Абе Офи јас се замарав на таа возраст со политика. Од кога почнав средно. Тоа беше дел од моето средно. Некои професори решиле така да биде. И искрено им благодарам за тоа.

За Велија и Ѕинго. Секоја почит од мене за СДСМ Офи, ако не го извадат од затвор Велија, туку го бутнат и Ѕинго. Пак да ги ослободиме сите и државава од неплаќачи на даноци.

На sanjaeva, MacaLove и nena2010 им се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Да си ми жива и здрава за ова.

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    хахахахаа....
    Грујо без Бранко да го спомене не може, ноќна мора му е...
    Изгледа и јас на оваа форумџикава :lol: кутра од уста неможе да ме извади....пост без мене неможе да и помине...ах комплекси...
    Имаме ние ,,гуру,, - неприкосновен (џабе би се труделе) .. :lol: ...нели дежурен 24 часа (исто како владата)....24/7 на темиве политика...:lol: , само за интелегентен :?: :x

4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.743
    Допаѓања:
    122.389
    Ofi ја имав таа (не) среќа да и го видам суратот на Гоца. А бе чуда прави фотошоп. Не ја познав мајке ми. Ја разубавиле бе, мислам со оглед на тоа колкав има капацитет на убавина!!!

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.743
    Допаѓања:
    122.389
    ајде те молам не ме смеј со вакви коментари. :D :D Било да е Гордана, било да е Радмила, било да е Бранко или Грујо кога се јавни личности, кога илегуваат во јавност ( освен во вонредни ситуации) МОРА ДА БИДАТ СРЕДЕНИ И НЕГУВАНИ. Па јас од мене тргнувам, не сум ни јавна личност ни ништо па не дозволувам ни до кола да се симнан не средена, да се симнам по некои флекани алишта што сум чистела по дома. Тоа е лична култура и хигиена. Не 24 саати и 48 ако сака нека работи ама има да си најде време да се среди.

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.743
    Допаѓања:
    122.389
    Името е веќе сменато само никој нема
    муда
    да објави. не се тешете дека едниот или другиот е патриот. Слоганот Името не го даваме им е како добар ден на многу само за да ја привлечат простата народна маса. Што мислете што правеа на тие силни средби со Нимиц и Василакис? На кафе да не си гледаа. Ајде бе не бидете смешни и залудени. Тоа е готова ствар сакале или нејкеле.

На Offspring и enca.69 им се допаѓа ова.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468

:rofl: Tатко ми и кучето мое, си лежат си гледаат Tв, и кога ќе ја дадат Jанкуловска, и вика на кучкава
    Eј, еве ја теткава со брковите, ама е убава е :rofl: :rofl:

На enca.69 и nena2010 им се допаѓа ова.
  8. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Oва го вика за грујо??? :o хахахаххахаа!!!!
    леле гзолижачко црево!!!
    :D Jас мислам дека е латас, барем мене ми личи неговиот глас

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Добро бе,јас на овие години сакам да се замарам за политика и точка.
    Не пушам,ни пијам,не се ку*вам со секој, ама сакам за политика да зборам.
    Не се напињајте толку за годините мои,наши,ватевр.

Точка,крај на приказна,чао.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Easy dzoni smiri se, se razbiras ti od sala?

12. Moja

Moja Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    17
    пишете ми што има на снименото.. немам youtube пристап

13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    На видеото е снимен Латас како збори за грујо дека е педер и дека Мирка новинарката во Фокус ќе го прави парче и дека партијата вмро му е на готово дадена и на крај го пцуе вулгарно...
    да му е..ам мајката во пи..ка)..
    :| Страшно... :x

14. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Викиликс: Груевски шири страв во Македонија
    Американската амбасада во Скопје во изминатите две години до централата во Вашингтон, испраќа информации во кои се содржани сериозни сомневања за корумпираноста на Сашо Мијалков, Миле Јанакиевски и Михајло Маневски.

За Груевски и неговиот шеф на кабинет Мартин Протуѓер се известувало дека го користат нивното влијание врз судството и полицијата за да шират страв во Македонија и да ги заплашуваат политичките неистомисленици.

Ова е само дел од најновите информации кои се содржани во депешите на американската амбасада во Скопје, а кои денеска се појавија на фамозниот Викиликс.

Ова се само дел од содржините на тајните депеши од американската амбасада во Скопје.

„Премиерот Груевски и неговиот внатрешен круг од ВМРО-ДПМНЕ ги искористија судските и полициските функции на државата за да воспостават партиска дисциплина и да ги задушат различните мислења, што придонесе за зголемување на атмосферата на страв“.

„Еден член на Фелоушип програмата на Рон Браун и блиски соработници на Тренковски го информираа амбасадорот дека Груевски сака да даде пример од Тренковски и дека ја користи својата политичка моќ врз судството за да поднесе и измисли обвиненија против политичките непријатели“.

„Притворот пред судење е ефикасна алатка за Владата која сака да создаде клима на страв затоа што не само што ќе стави некого во затвор најмалку 30 дена, туку и ќе предизвика непоправлива штета на нивниот јавен и професионален углед“.

„Политичкото влијание на Груевски врз судските и полициските органи не е тајна. Најновиот бран на јавни апсења и обвиненија се врв на таквите влијанија и манипулации. Нема никакви акции против внатрешните луѓе на Груевски кои се нашироко познати по својата корумпираност, како шефот на УБК Сашо Мијалков кој е братучед на Груевски и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески“.

„Груевски му соопшти на дипломатскиот кор дека размислува да го смени министерот за правда Михајло Маневски врз повеќе основи - корумпиран министер, озогласен по тоа што вршел притисок врз судии и обвинители за да обезбеди одлуки поволни за неговите или партиските интереси“, се вели во депешите.

Документите со кои располага А1 Телевизија денеска се објавени и на два влијателни портали во Брисел, како Еуроактив и Еуобсервре. Повеќе за информациите со кои располагаме од тајните депеши на американската амбасада ке слушнете во наредите изданија на А1 Вестите.
    Превземено од А1 и euractiv
    http://www.euractiv.com/en/enlargement/ ... ews-505305

На Blanca, enca.69 и milky-candy им се допаѓа ова.
  15. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Aко победат СДСМ на избориве ќе почне и јавно вака да си зборува-ГАРАНТ :tmi:

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.743
    Допаѓања:
    122.389
    Зар ти да се зафркаваш на сметка на некој од ВМРО!!! Ете зашто почна да грми :D :D :D Извини ама од тебе последно што очекував зафрканција на сметка на некој од ВМРО.

17. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Ама мене ми беше најголем гаф кога на прес цела самоуверена си кажа дека Шекеринска во моментот на сообраќајната незгода или "Атентатот" требала да си остане на лице место за да се обезбедат потребните докази.
    Ако почнале со шишиња да ја маваат, и ако имало сомнеж оти е можно да се вооружени и ако кажа оти цело време и се мотале околу кола да ја бутнат-она фино лепо требала да си застане и да си праша како може да им помогне :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

18. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Ви се молам госпоѓице БоаВиста какви се овие обвинувања??? Ништо од наведеното не е точно, но ние сепак ќе го истражиме случајот и ќе постапиме согласно законите во Република Македонија :rofl: :rofl: :rofl: (Г.Јанкуловска)

Шала на страна, и малолетните знаат каде водат ваквите објавувања, ништо не е случајно, и тоа баш на 2-3 дена пред избори.

Упс, Бранко ги наговорил да објават :lol:

На enca.69 и BoaVista им се допаѓа ова.
  19. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    А не е гаф тоа што никој од автомобилот на Шекеринска не запомнил каква била колата од која ги мавале, ни боја ни марка ништо, ауу е како сега да ги гонат сторителите

20. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Пу бре од овој па Бранко мира да се немало. Два дена пред избори го наговорил Рикер да збори глупости. Море Викиликс да не е Бранков :o ? Можда, можда, па вакви пропаганди да се шират :x :rofl: :D

На julie77, enca.69 и Offspring им се допаѓа ова.