Само тоа на тоа и може да остане , рекол , тврдел и толку.... Ако имаше криминал Заев ќе го затвореа одма, А вака сега може до утре да зборат како некој рекол како некој тврдел, ако е за тоа , и на чичко ми тетин му, Грујо му бараше 5 милиона, ЕВЕ ЈАС ТВРДАМ, ај сеа да иде во затвор.... Зашто воопшто се појавувате на форум со вакви глупости... Тврдел, рекол, на дедо ми другар ми видел, на другар ми другар му другарот знаел .... АБЕ АЈДЕ.....
Кој к ... се Јавуваш ти пак нели на зајка со Видео снимка го фатија како бара по едно евро За Вицето или тоа не се важи а ? Изгледа не си доволно дорасстена па затоа вака коментираш ..!!!
Мислиш видеото што не е ни пуштено цело туку дел, слободно ако е крив за тоа нека го затворат уште утре, само што тешко тоа да се деси. Само што да беше крив за нешто , со вмровско судство ќе го ставеа во затвор а не веќе година цела да седи на слобода. И пак ќе кажам , научи да пишуваш како што треба, срамота е да те читаат луѓето а незнаеш ни обичен правопис.
Камо среќа сега да се соберат вмровциве на форум да објаснат за тоа како ќе се врати долгот , и зашто има толкав долг, или само се собираат кога треба чешми и прозорци да се отвараат ..... Никаде ги нема. Патем гледам најава утре протести и контра протести, после неуспешно сценарио со орлите и крстовите , сега на ред е ова срање...... Па уште на чело со стефчо контра протест.... леле до таму отишла работата. Изгледа ова на пред неколку години кога беше пред собрание, кога се маваа едни со други со камења и јајца.... и кога едните портали пишуваат како едните биле криви , а другите портали пишуваа како биле другите криви.... Можеби ќе се јави некој вмровец на форумот како бил мавнат со камења и пиштоли од соросоидите додека мирно контра-протестирал
Oд 12:02 пoчнувaaт интервјуaтa сo рoдителите нa убиените кaј езерoтo. Пoсебнo втoрoтo нa 20:47. Зoрaн Зaев се пaзaри сo вaквo нештo, oвa зa мене е мнoгу пoгoлемa грешкa oд тoa зa штo гo aбoлирaa. Зaмисли дa ги гледaш у oчи oнaкa скршени oд бoлкa и дa ги лaжеш, кoлку требa дa си без oсет, без грaм чoвечнoст тргнaт пo фoтељa. Oние бедните шo стoјaт дo негo oд млaдинaтa кoмуњaрскa им е гaјле зa oвa, мислaт декa се пoдoбри и рaзлични сaмo рaди тoa штo гo плукaaт Грујo. Oчaјнo требa третa oпцијa, a пoшo немa дa се случи тoa зaклучoкoт е еден, не зaслужувaме држaвa сo вaкви нелуѓе
Да не се секирате...контрапротестантите од вмро го добија сендвичот со посебна салама и растителен кашкавал... Сега најадени со смрдливиот сендвич, спремни се да се борат до смрт со бандата на Заев...без оглед што од другата страна стојат нивни браќа по вера и националност... Оти верата и националноста ја спомнуваа пред неколку дена, кога се збореше за крстот што веќе го заборавија...сега партиската вера и националност се на прво место. Аха...и сендвичот со посебната. Барем по едно шише вода да им дадеа...кутриња
Глуп македонски народ - па не ли гледате дека сакаат прво ние очи да си извадиме меѓу себе и да се заколеме и после албанците да ни го зададат последниот удар и да ни ја земат државата. Наместо заедно сложни како браќа, ние ќе се испоубиеме меѓу себе. Кога ќе почне војната, а ќе почне, сигурен сум во тоа, јас прв ќе избегам од оваа скапана држава. Никој нема да бранам. Не заслужила оваа држава и народ да ја бранам.
А, кој се на контрапротест?!Сите со едната нога у гробишта.Они нема да бидат живи за две-три години ние ќе го трпиме режимот, ако остане некој од младите во државата.Утре кога некој од педофилите што протестирал за негово помилување, ќе му го помилува внучето, нека се сети на сендвичот со растителен кашкавал и салама со поминат рок оти сигурно бил многу вкусен чим седат на ладно и на дожд и подржуваат аболицирање на изборен криминал и ПЕДОФИЛИ и СИЛУВАЧИ! Ако во иднина се алучи вакво нешто(језиво ми е и кога помислувам) најпаметно ни е на нас жените да се шетаме со ,,појас на невиноста'' железни гаќи како во средниот век оти изгледа таму сакаат да не дотерат оние со демохристијански вредности. Извини вака нинџо што ти се пукам на постот ама многу сум изреволтирана.
@ninja35 по што се разликуваат протестантите од контра-протенстантите? По видот на салама и кашкавал во сендвичот или?
Нема што да се извинуваш, од истите причини и мотиви како твоите, го напишав овој пост. Јас не се замарам за мене, јас веќе сум се снашол во животот...туку ме боли што моите деца ќе треба да раснат во држава во која просперираат овие на сликата, метузалеми што ги поминале сите политички системи во изминативе 50-60 години, со девизата, Ќути, нека има за леб и сол...
Овие што протестираат барем знаат зошто. Не мора да си од СДСМ за да знаеш дека одлуката на Уставен Суд се коси со разумот. А овие од ВМРО ако знаат против што протестираат, јас главава ја сечам. И која е логиката на контра-протести? Секој човек има право да протестира. И како може некој да протестира затоа што друг протестирал? Овие со цената на оризот се уште посмешни. И тој не бил задоволен од ниската цена, ама протестира против овие што протестираат затоа што "некои работи се менуваат од страна на државата, вели Арсов." Кои се тие работи, не му кажале од штаб. Не е ни смешно веќе, жалосно е.