Дај прати плс.. да чујам шо се дешавало иначе ја секако не верувам во чиста правна разврска... ако одиме во крајност, СЈО според мене е политичка творба.. исто како и измените на уставот во 2001 без разлика на нивната правна поткрепа. Викаш звучам така а да им пуштам ф-ра на сорос ко така.. да не ми е за џабе пропагандава Како и да е... ок е темава ако не, барем за нормално критичко размислување дури не се укажала сериозна шанса со карта во еден правец.
па, богами, такви времиња се.. човек треба да размислува за својата иднина, така што, ко и сите паметни луѓе, фактурирај си од сорос.. ЕПП активностите - e-advocacy&e-lobbying. Пиши ако ти треба помош со апликацијата за средствата
Нели таа окорели СДСМ беше ? Од каде ваква близина со овие двајцава ? Плус...да ти се јави некој на телефон и да ти тера вакви муабети мора да си многу близок со него...да ви одат ваквите муабети. Оној првиот пак, или пијан или дрогиран беше. И уште се прашувам и не ми е јасно - од каде овие снимки и како вака ,,процуреа,, во јавност...гарант и овие биле уценувани ама не платиле ,,арач,,
Рачунајте дека муабетот со Камчев е во врска со апсењата за Смилковско,мислам.. кога ја прашува дали му честитала на телефонистот (Мијалков,мислам) што ги фатил. Така,од прилика ќе знаете период,кога збореле.
Со полоша верзија на НГ&co.? Ајде child, спиј. ЗЗ и НГ&co нема да поделат од нивните пари затоа што сме ги мислиме и во 3 ипол по полноќ.
I mene.Dodusi odamna za nea se zborese deka si bila "takva"... Pa onoj gadot..ti ibam recnikot sto go ima...
Ова мене, на монтирано ми звучи. За тајмингот, сега да се објават, ми е ептен чудно. Да ги имаа овие муабети и снимки, веднаш по оние на СДСМ ќе ги пуштеа.
па и нејзиниот речник. Во целиот муабет за апсењето со камчев она прашува за сексање со некоја докторка. Ебате кравата!
Ја од овие муабети шо ги слушам не ми се верува какви глуперди имаат повеќе пари од мене, ми иде да се убијам