Сеа за сеа.. јако им го „зачукавме“ на американците и европјаните .!. ...да видат тие со кого си имаат работа. А тоа шо нас не сврби од позади едно десетина години, тоа нема врска !!
A си го гледала нашиот филм (домача продукција) „ Ова не е Американски Филм“ ???? Поголемо срање нема, нели ? Се трудам да бидам саркастичен околу постовиве али не ме бива... неам визибл фејшл ескрешнс
Еј, нема награди во темата -/+40, жими перчинот. Па и да ги имаше, не ќе бев ја тој што ги дели Не мора толку... улизување на сениорите I ain't the type.
Па порелевантна од ОБСЕ така звучеше. (жаба,што очекуваш да прави) Да не збориме за тоа дека чепкаш во рани. Јас би да им ја имам платата. И ти би сине.
Јаден Гујо, нема недвижнини, гревче едно. А станот на ул. Павел Шатев е на вонземјанец. Сиромав ..сиромав
Oфлелеле... Сакав да кажам дека ти држат вода ставовите и можеме асално да си дебатираме тука Зошто рани бе ? Дане беше некое време таму? или животна желба ти е то ?
Кај Горан Грујоски при претрес се пронајдени материјали кои докажуваат дека обвинителите на СЈО се следени, и евидентирани се нивните контакти со сведоци и слично...и дечкото е во домашен притвор...толку. За ќебапи инаку се лежи во затвор... Ама тоа не ги интересира надничарите за 500 денари и смрдливиот сендвич...
Странски служби намерно го имаат организирано Skopje Calling на 5ти јуни... за да нема излезеност на изборите! Или па, кој појде на гласање, гратис и влезица добива, не се знае Ако имате дојава од некој МК на ДПНЕ споделете