Видиш.. не ми текнало... а ја се си мислев дека таа звездата шо ја има во позадина упатува на нешо друго али не било така
Ќе видиме пo oбезбедувaњетo Акo се osa нa Бoјчевски или oние другине нa мијaлкoв. Е сегa aкo се Никoб oндa е сo бугaрaшкa прoпaгaндa
Па и така нема избори да има, можеме на Давид Гета да идеме без проблеми. Барем тие 2 саата со музика да заборавиме колку сме наеб*але како држава.
Додека да стигнат до функционери треба уште мнофу леб да јадат. Да, некои од актуелниве така почнаа но кај нас напредуцањето во било која област оди по друга линија а камо ли ваму каде што е медот. Кога еден цел народ ќе доведете до рамнодушност мислам дека треба да се запрашаат за какви успеси зборат они. Велат на народот да не му беше добро ќе излезеа на улица? Да, но не му оставија алтернатива, затоа што народот вели и едните и другите се исти, за кого да се борам, а трети нема, се се врти околу 2 во македонскиот и 2 во албанскиот блок. Ве читам се расправате околу тоа чие ќе било обезбедувањето на одрден настан, па кај нас и за да чиатиш вц треба да си во партија а камо ли за нешто поголемо. Се е толку исполитизирано што ќе почнат да ни одредуваат и со кого да се е...ме да не е случајно од ,,непријателската" партија. Јас да си кажам за себе дека сум си отворена за соработка на взаемно задоволство со сите Се шалам за последново. Секако дека обрежани и овие што се уфрлени антидржавни елементи не доаѓаат во предвид.
Не дека утре ќе станат, ама така се гради "потенцијал".. прелистај некои снимки наназад и ќе видиш каде се оние позади грујо што стоеа.
Ма се ми е јасно, само не верувам дека овие клинци сега ќе добијат шанса затоа што веќе има млад оформен кадар кој уште долго ќе ги држи клучните позиции. Овие може да се надеваат само за администрација или советници во некоја мала не битна општина. Незнам јас не гледам дека некој од ови клинциве може да прочита соопштение како што треба а камо ли да има харизма за нешто повеќе.
http://vesti.mk/read/news/8694499/3144629/pretsedatelot-ivanov-donese-akt-za-opshta-amnestija Овај е наполно луд.
Додека нашите си корнат очи, еве што ни прават Американците: http://makfax.com.mk/svet/region/nova-vooruzena-grupa-se-pojavi-na-kosovo Контра-група се прави точно сега. Иначе го јадевме стапот. Ама Грујо и Заев сакаат прво да си ги мерат.
Која беда...Ѓорге ги помилува сите политичари криминалци.... Абе Ѓорге,будало...народот не ги помилувал, џабе ти е...
На вакво летаргично народче, луѓенца, човечиња што мува не ги лази, малце е ова. Не е крив ни Иванов, ни Вмро, ни Бранко. Заслужуваме да не газат од земја.
Во овој момент повеќе од здравје си посакувам бугарски пасош и еден неповратен билет до... до било каде.
Изгледа и јас ќе почнам процедура за бугарски пасош,годинава. Пред колку време, Хорхе рече немало да го искористи своето право...демек,не се сеќирајте?Скоро беше, не. Овие скроз забегаа. Скроз. На крај, ќе ја втераат работата да, па се пуштаат бомби, и тоа..посочни, по такви кои ќе ја разбеснат толпата...