Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Дали брат Љубе збори или канти тропаат исто ти е...

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Еј да, навистина Брат Љубе такво нешто спомна, ама не зачув убаво :?:
    Скорпионка, па ние и ден пред Нова Година коментиравме тука :lol: Се шалам секако :)

3. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Зашто тука да има ИЗБОРЕН МОЛК :lol: Па ова и така е форум со тајни идентитети а тоа што се коментира тука не е Политичка Пропаганда туку коментирање на ПОЛИТИЧКИТЕ НАСТАНИ :fubar:
    Јас никаде немам сретнато мислење во кое се наведува за кој е потребно да гласате освен критики и оправдувања за случувањата во политиката.
    Сеедно кој сака ќе си коментира и утре а ако на некој не му одговара нека си ќути и нека одлучува во молкот за кој ќе гласа ;)

4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Јас мислам тоа треба да си размислат оние кои се главни на форумот.
    Пошто Радиодифузија предупредија телевизиите што ќе прават пренос на натпреварот утре МК-Ирска да гледаат да не бидат злоупотребени од партиите, т.е навивачите кога ќе снимаат публика... па сеа, јас врска немам како тоа политичка пропаганда е на натпревар :) ама е ги предупредија баш кога збореа за тоа кој колку прекорачил минутажа рекламирање.

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.735
    Допаѓања:
    162.588
    Во 00 00 подфорум политика ќе биде затворен,започнува предизборниот молк! :D
    Утре ќе има турканици по супермаркетите,луѓето ќе купуваат грицки,пиво и слично за да можат у убава атмосфера да го пратат циркузот у недела.У сабота вечер ќе се бањаат,во недела наутро ќе наберат рози од своите дворови,зачешлани и дотерани ќе отидат да го дадат својот глас и ќе се позиционираат пред малите екрани,целото семејство од 7 до 77 да пратат како се одвиваат изборите во сите изборни едицини,кој кого убил,утепал,што искршил,што срам сторил.Во 7 часот се затвараат избирачките единици и се бројат гласовите до 12 о клок!А до тогаш знаеш дал ќе прегласуваш за две недели ил сеир ќе тргаш,горд што во твоето село куршлус не биднал!
    И така во неизвесност,постарите си легнуваат,чунким стар човек,му се спие,децата урлаат,возбудени,адреналин фуче,колички и играчки од партиска плата се купуваат,не е сеедно.Го легнуваат мама и тато во неговата сина или црвена постелнина и седнуваат на раат да го чекаат судниот момент,а мажот милозвучно и се обраќа на жената,жено,сигурно ли гласаше за нашите,убаво ли виде?!Ако не,ќе се разведеме да знаеш!( :D )-и ја бакнува во чело,а таа понизно му одговара,да драги.
    И моментот на вистината!Во штабовите на двете најголеми партии паралелно се слави,едните викаат,ние победивме,другите викаат ние победивме!Само брат Љубе и брат Љубчо,тријат раце,они секако се у ќар,у коалиција влагаат со победникот! :D Продужение и расплет во понеделник сабајле! :D
    Чича мича завршила је прича!

На Mygirl, BoaVista, 2468 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Леле Братот Љубе им е комедии :rofl:
    Кога кажа дека според неговите тајни анкети кои ги добиле неговата партија засега е на ВТОРО МЕСТО :lol:
    Ова мислам никако не би било можно :x

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ајдеее документот од Викиликс бил фалсификат, така на Сител кажуваат. |(

8. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    значи луд е овој латасов не е нормален

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    од кои тајни анкети? спроведени во Xаг??? :D ццц, тој човек забегал начисто од кога излезе од таму, ама ич не му е арно!
    тој дали едвај 4-5 место ќе биде :^) Kој ќе го гласа него бре? Cо тоа гласиштено ме ежи!
    уффф уффф :@ би го ркнала у фаца да го видам 8) :D

и се е јасно де! :D Kој глупости ги лупаа пред некој ден, ау ау, седам се смеам уште пуканки ми фалеа!
    па на грујо митингот по 15 минути на вести го даваат, а на Pада само кажуваат што зборела, нити покажуваат нешто од нејзиниот митинг, нити ништо

10. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Го слушам Латас вчера на вестите на Сител вика дека вмро направиле во Македонија да има просечна плата од 23,000,00 ден ден :o Ххахаххаа...Виц на годината, дефинитивно...Израчунал господинот дека А1 телевизија дебело профитирала од предизборната кампања на СДСМ, ОМ, ЛП итн(ради политичкито рекламирање...) и остварила приход од фантастични 12 милиони евра...И вели - ако тие пари се исплатат преку фактура, легално, да се плати данок и да легнат на сметка на А1 телевизија, државата ќе одземе 9 милиона евра од истите(тие што Велија ги дужи...) и А1 ќе има 3 милиона евра чисти пари, а во случај парите да се исплатат на рака, на црно и да си ги стават на тајни сметки, после изборите А1 ќе биде затворена и Велија и компанија ќе се жалат дека владата води хајка против нив и се коси со сите демократски и човекови права... WTF |( Со кое право тој излегува и прави калкулации за профитот и финансиската состојба на национален медиум, во кој не работи :!: ? Толку ли ингеренции му се дадоа??? Али ако за грујо и компанија, ако :) - на видеото што излезе денес во јавност, јасно се гледа какво мислење и какви намери има Латас во однос на грујо...

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.735
    Допаѓања:
    162.588
    На Латас му гори под газот!Ќе го мачкаат со нафта и капут ако изгубат вмро,не ги рекламирал и вадел доволно! :rofl: Ова бедно човечуле ќе го јаде стапот,само прашање на време е и прашање е уште колку ќе има народот трпение да му ги слуша каканициве.Експерт за се стана!Може и тој магистар по економија ќе стане,што знаете!!!

Мене више ми е забавно.Си набавив огномет!Ќе го пукам кој и да победи,ако ненормалниот полицаец што живее на 10тина метри од мене не ме упука со пиштол,ако изгуби вмро.Човекот до душа си пука секој ден откако ќе се опијани! :D Може ќе ме превари залутан куршум и пред да видам кој ќе победи! :D

На Miss-Independent, BoaVista, SunFlower94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. MSkorpionka

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Lilit Латас веќе е магистер по економија, и колку што знам спрема докторат...

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    ^^ Епа тогаш само тешко на државава би рекла хахахаха

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.735
    Допаѓања:
    162.588
    Скорпионка,тоа тебе лично ти кажа или како?!
    Ахам,да...а ако да,арам да му е дипломата.Ништо не знае,посуво со знаење суштество не сум сретнала,така да му пренесеш.И да го прашаш,магаре едно,шо не докторираше кога беше помлад,туку сега?!Туку кога магистрирал е прашањето?!Магистрирал тој у сон,можда така му раскажувале и му ветувале де,сега уште црно на бело се чека!Ќе видиме после 5ти,тогаш оценките ќе му ги стават! :D

За него сум бог по економија!

На SunFlower94, BoaVista и lylaby им се допаѓа ова.
  15. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Да, да - магистер е по газолижење и говедарство... |( Или ти рачунаш што има некаква си магистерска на Фон ? Па таму и дедо ми, да плати само, ќе изготви магистерска и ќе стане магистер, па и доктор... |(

На enca.69 и julie77 им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.735
    Допаѓања:
    162.588
    Извини Милки Кенди,не смее од фон! :D Од Европски може!Впрочем и ко нивниот газда,за се си има диплома,така и Латас го почастиле! :D

На enca.69 и Offspring им се допаѓа ова.
  17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Бојо Андреевски ли? Тој што има врат како шинобус... |( Можда кај него магистрирал овој, генијов... :|

На Kika30 и Offspring им се допаѓа ова.
  18. MSkorpionka

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Сите новинари заедно од а1 можат да му се фатат на Латас и неговата диплома...Повелете и вие...Фала и Пријатно... :bow:

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    :o :o :o aхахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.735
    Допаѓања:
    162.588
    Абе исто ко учителот,тоj речник,таа елоквентност! :D :D :D
    Абе улави ли сте или шо е работата?!Абе не ви се мешам у партија за кој сте за тој сте,ама на Латас да му се клањате,ви недостига самопочит!Повели фати ни се на сите! :*

На SunFlower94, enca.69, lolyta777 и 5 други им се допаѓа ова.