Oд каде беше таа бе.. не се сеќавам хахах Абе овие го прекинаа НГ кога дојде ред за новинарски прашања.. дане случајно ни одговори нешто што не знаеме
Е ова се тие човечиња што шупраиш и милемитекна ги фаќаат за уши, товарат во автобус, по еден сендвич у рука и ајт на контрапротест. Иронијата е во тоа што ниту еден од истакнатите членови на вмро не оди со своето членство на контрапротест, не се будали да се компромитираат и ризикуваат. Наместо тоа фино лепо си ги пуштаат човечињата-топовско месо. Друго. Еве на пример, со постапката против двојче се покренува обвинение против 24 луѓе. Од нив, само двојче аболициран, а другите 23 ќе одат зијан. Нема аболиција за поситните риби. Исто и во другите постапки, главните добиваат аболиција, а послушниците и штапските глувци ќе го кркаат стапот.
http://a1on.mk/wordpress/archives/602277 Ете го. Двојче наш. Шо ни го еба градот надолго и нашироко. Цела Битола пропадна заради ова гнида! Толку сум гневнаааааааааааааааа!!1 Па уште крадел од децата. ОД ДЕЦАТА СИ ПРАЈ БИЗНИС! Да има лице само некој да ми ги правда после вмро и овај ненормалниот! Ќе го плукнам. Срамота срамота. Зато вечер ќе излезам и ќе протестирам и ако треба хулиган ќе бидам. Оти преку глава ми дојде сите си ги испратив од тука и брачеди и другарки и сите! А овај 10 станој има низ државата. Мршшшшшшшшш!
Да си знаете, да си памтите. Власт си е власт http://novatv.mk/spasovski-nema-propusti-vo-vcherashnata-politsiska-aktsija/ Хорхе рекол нешто во стилот... можев да бидам пасивен да си го чувам рејтингот кој е највисок во историјата на Мк, ама ... озбилно ли вакво нешто рекол? На фб во коментар прочитав,статус од колега
ебате бандитите секогаш во МК бандити биле власт никогаш чесни не биле сите се исти ,го доведоа народот до просјачки стап го поделија го намачија го оцрнија за жалење е оваа наша убава земја и народот во неа ......
Значи најдобронамерно Ве молам, кој шо знае, познава, оди кај нив, има бројче или контакт некаков... Ве молам, викајте психијатри, психо-терапевти, педагози, невролози, бајачи, исцелители, магионичари, волшебници... ГИ не знае што зборува, дефинитивно.
Мислиш декa зa двoјче ме зaбoле?? Секoј некa си oдгoвaрa зa злo делaтa aкo не нa oвoј нa oнoј свет ќе oдгoвaрa. Кaкo и дa е не те прaви пoдoбрa oд криминaлците мoментoт нa мaвaње нa пoлицијa. Дa те пoтсетaм истите тие пoлицaјци преку ден ти чувaaт грaницaтa oд 150000 мигрaнти кoи ги маваат истoрaкa сo кaмењa. Е сегa aкo ти дoликувa дa си вo ист кoш сo мигрaнтите твoе си е тoa.
Што е до мене, ако им е тешко да ја чуваат толпата нека и се приклучат па заедно да ги симнеме од тронот пљачкашиве. И да во право си. Нека си одговара секој. И Грујо нека си одговара, и Горде и Миле. По ред нека си одговараат, зошто се обидуваш да го спориш тоа, или Двојче не ти е толку битен па он нека одговара. Срам да ви е.
СЕ јави диктаторов Гујо дека нема да дозволел украинско сценарио, па уште и за имање храброст тој се најде да зборува. А поголема пи***ца од него нема !