Ќе да е тоа а што е тешко да бидеш прецизна ? Некако постот ти е со превез и секој на свој начин може да го прочита .. злодела и докази и мене ме асоцира на божемски лидер ама офицјално се води во лидери и сега ни натаму ни наваму е работава
може јас да одговорам ? иако сликата е малку саркастична и делумно навредлива, таа е е најблиску до реалноста...
Хахаххах а го нема видеото од тој што ги објави па, после дава изјава на ТВ (НЕ Е ПРИСЛУШКУВАН) ааа слушај, тоа се приватни разговори, за нашите што има тоа е бетер хаххахаххах шо викаш може некој го глумел хахаххахахаха
"Од дедо ное оваа мајка Македонија раѓала чеда македонски, ама вакви изроди не родила како сега овие што фарбаат. Абе они можат да фарбаат, ама МОЕТО СРЦЕ не можат да го офарбаат" ајајајјај Од кај ги собрале неписмениве да ми је знати, за чистењево гратис Бонукс за дома
Ти му викаш нема услови за фер и демократски избори, тој веќе список направил. кај живееме бе? Треба ако се паметни сите граѓани да се договорат и нема да се гласа, ама некои попрво би умреле отколку да го предадат својот господар, јунак, царот грујо. И ова само кај нас го има: Овие од власта бараат избори, а тие од опозиција не сакаат нели обратно треба да биде? Зошто сакаат избори кога се на власт? Не се задоволи од себеси? Сакаат промена на власта? секоја година избори не постои народ што повеќе се замара со политки од нас...еве толку сме глупи што дозволуваме вакви притисоци и глупости, што не постојат ни половично глупи луѓе ко нас.
Освен што сами ќе си идат на избори, изборната кампања нема да се состои од идење низ градови и држење митинзи туку средби со граѓани.... Шпанска серија стана работава....
Znaci na 5 ti ne treba da ima izbori cim nema soglasnost od site partii i koi sto nema da bidat priznaeni od megunarodnata zaednica, neka se svika sobranieto toa ke bide najdobro, i neka se povlece abolicijata koja sto dovedo do ovaa situcija.Nema da se glasa na 5 juni cim ne idat i drugite,Narodot nema da dozvoli bez legitimnost od drugite partii Neka ne vodat inat za dobro na drzavata,
Утре ва Македонија ќе дошол Заменикот на Асистентот на Помошникот на Државниот Секретар за Надворешни работи на САД ... тоа ќе му дојде како кај нас да те прими чистачката во Собрание ...
Ќе дојде време кога ниту чистачи нема да ни доаѓаат. А тоа е сонот на Гујо, за да може да прави што сака со бандата му разбојничка.
Не си информирана дека Заев ја предизвика работава да има избори, а не дека Груевски сакаше ? И бараше сега бега кукавички, ама тоа е, да знае дека би победил нема да бега, јасно е како ден.
Тој бара фер и демократски избори ама за жал нема услови за тоа нешто. 100 пати му е речено на грујо да се подготват соодветни услови за фер избори ам тој не превзема ништо... Епа затоа се протестира секој ден, пошто луѓево не сакаат да живеат во диктатура.
Заев не го почна ова туку го почнаа криминалите на Грујо, на пример да не крадеше , уништуваше туѓи животи и да не ја носеше земјава у ПМ , немаше ни да има бомби , ниту пак ќе имаше избори...Све ќе си беше слатко и убавоооо. Друго се бараат фер избори, не оние што ги слушавме 40 луѓе во стан или ќе гласаат војниците или нема да бидат војници... Дај малце гледајте и размислете со тоа главите подалеку од тоа што ви го сервираат сител и компанија .....
I kako vtoro silver nema uslovi za odenje na izbori, baska 3 golemi patrii ne idat. I koga ke ja povlecat abolicijata koga ke pocna nekoj da odgovara za toa sto go pravele, togas ke imame red.