Ццццццццц, до тука ли стигнавме??? Ужас http://press24.mk/sdsm-radikalno-pochna-da-se-spravuva-so-gragjanite
Хахаха, дочека и Крис пет минути слава Шала на страна, и Крис не е тоа што беше од кога прејде од точак на мотор.
Работата е да не се сплеткаат македонците меѓу себе. Ако се срчкаат отиде државава кај шиптарите. Они чекаат македонскиот народ да се степа меѓу себе и они да ја земат државата кога сме немоќни. Ете на 24 ноември редерендум ќе прават за дали да се отцепат.
Нема ни потреба за контра протести, доволно е ВМРО да седи и да си свирка, овие сами си шутираат пенали во сопстве гол мислејки дека шутираат во противничкиот.. Анализирајте го само денешниот инцидент и донесете сами заклучок кој поентираше без да мрдна со прст. Ваков пропуст апсолутно е не дозволив во ситуација кога власта има цела медиумска машинерија. Ве прашувам јас вас, какво чувство се рага во вас пред се како луге и македоци кога ја гледате снимката од инцидентот?
Eeе тоа тоа! Али ќе се срчкаме кад-тад, сами правиме проблеми таму кајшто нема тоа е лошо... А знам и тоа дека не чекаат да се испотепаме меѓу себе тоа е и всушност една од целите на протестите и бојкотите на Шарените.
Од овие протести, профитираат ВМРО. Овие фрлаат со боја, ВМРО зима пари од народот и си ги прави фасадите.
Како да се растргне држава? Ќе ја удриш таму кај што најмногу народот го боли. Идентитетот и името на државата. Лека-полека тоа и се прави. Само другиот дел треба да седи мирен. Ако отидат и од другата страна на протести, ќе настане хаос. Намерно не излегуваат другите на контра протест. Наредено им е тоа. А има гладни за ова и тоа колку да видиш...
Дали изброја колку постови пиша денес со другар ти на темава? На форумски игри ли ти личи? Те сфативме дека си вмровче, олади
Пушти ти тие партиски пропаганди, овде се работи само за да некои луге се доберат до медот и ништо повеќе, значи чист финансиски интерес и желба за моќ и власт. Разнебитување на дрѓжава не се прави со 10 души надничари.
Па како кој, ти! Нели гледаш тука ВМРО и Груевски не плаќаат да пишуваме за него да го величиме! И тоа не било каде, него на форум По сто поста на ден, па кај го има ова ццц
Па за што е створен форумов? Нека го затворат, ако не може да дискутираме. Ако се однесува за мене, лошо ме проценила. Не значи ако сум напишал 2-3 мили поста за Грујо, дека сум за него. Не ги сакам ни Грујо, ни Зајко.
Многу ми е гајле кого величите, темата губи на поента кога се повторува еден те исти став. Ако сакате и на аватар и на потпис и уште во десет други теми ставете го. Ама нема дискусија и поента без постирање новости, ако само си се цитирате цело време со палец горе и "така е, да живее Грујо"!
Па ете отвори ти нова дискусија и ќе коментираме и за тоа. Не е проблем, ако сме ти веќе досадни. Сега моментално Шарената проституција е главна тема низ медиумите, овај револуција де. Може и за надворешна политика да дискутираме. Мене тоа поинтересно ми е.
Маричка, искрено мислам дека малку претеруваш со тоа што си земаш за право да цитираш и коментираш сечие мислење. Во ред е еднаш, двапати, ама да не се сведе работава како да е ова твоја фб страна па ти правиш што сакаш. Ова ти го кажувам најдобронамерно, си го разводнуваш само својот став, се повторуваш и стануваш иритиерачки здодевен.