se iskristaliziraa `neutralcite` na temava. ali bitno javno nikoj ne e za Gruevski, za sekoj slucaj utre koga kje padne da ne im se fati za grev.
Срце погрешно си ме сфатила. Не го правам тоа за да сум популарен. Во ред е да коментирам и цитирам за да си искажам мислење. Мислам дека не би требало да пречи затоа што е форум. Има некои во другите теми што секој втор пост е од нив, па никогаш не сум рекол нешто. Мене искрено до сега на форумов никој не ми пречел што, како што викаш, како мене цитирал и пишувал цело време. А ако почнуваш со караници од кои нема излез за подобро, тогаш "игнор" ставам и толку е. А на некој ако му пречам има опција "игнор" на форумов и веќе нема да се замара со моите постови, нели.
Па нека падне. Уште поубаво. А ти "неутралците" за да не ги гледаш на темава, зошто не ги игнорираш, како што јас сега ќе ти направам на тебе. Ни јас ќе се замарам со твоите постови, нит ти со моите. И решена ситуација.
Ста се искажува со сублимирано и концизно срочен текст, а не со број на постови. Не реков дека сакаш да станеш популарен, туку дека иритира просто човек да чита во темата каде секој пост е титлуван од твоја страна, дозволи им малку и на останатите да кажат по нешто без притоа да имаат рецензија од твоја страна. Колку што знам често и администраторите знаеја да реагираат во вакви ситуации кога некој ќе се заборави и ќе го приватизира форумот или одредена тема. Значи не заборавај, не е битно колку, туку што ќе кажеш. Инаку знам дека можеш да ги фатиш на кондиција сите, колку тие можат да постираат ти можеш дупло повеќе да им удираш контра реплики, тоа ми е добро познато, но сепак апелирам на она човечкото во тебе.
Не ми е целта да набилдам мислења и да се натпреварувам кој колку знае и кој колку може да удира реплики. Влегов во муабет со девојката. Нема ништо лошо во тоа. Не разговараме ние сами, секако е дека може и вие да се вклучите. Админите реагираат на тие постови кај што коментираат тролови или безвезе постови. Прочитај ми ги и другите постови и ќе видиш дали сум таков каков што ме мислиш. Може да иритира само некој што е љубоморен, што сака да се скара со сите што ќе му збодат во очи, негативен и тн. Јас сум толерантен, со позитивна енергија и комуникативен пред се. Знам и некад да излезам од колосек, зависи од тој спроти мене како ќе се постави према мене. На темава можев до сега лом да се направам со сите. Али се воздржав и со убаво тргнав. Али ОК е. Вие победивте. Бројчани сте. Нема да пишувам повеќе во темава. Поздрав и извинете за оф-топик во оваа тема. Можете да го бришете мислењево.
Ставревски си поднел оставка поради здравствени причини. Абе речи си слободно поради психички проблеми. Ај со здравје. Нека се множат.
Знам, јасно е тоа...барем се покажа ко човек со совест за разлика од некои други што мува не ги лази. Каква совест и живци имаат другите стварно не знам
Не би се сложила, совест, т.е. морал и доблест ќе покажеше ако дадеше оставка пред година и кусур. Ова сега ми личи повеќе на спасување на задникот.
Денес еден утре двајца ,Искрено човеков не можеше да издржи , и самиот си кажа Америка да бевме ова не може да се издржи .... Сепак немаше криминал , освен Кумот што му наредуваше да се презадолжи во кредити ! Ајде ајде Готови се!
Му снема чоколади и реши да си замине......или можеби гатачката на Грујо рекла време е да си оди. Ја испразнија државната касата , нема веќе пари и има само долг од 4.5 милијарди евра. Така да Ставре ќе го примени новиот државен проект ајде време е да се пакуваме и да бегаме од државата со парите.... патем ако веќе бил болен зашто не отиде во државна болница да се лекува ко сите смртници... а не да иде во приватни. Како и да е , еден по еден си идат, милом или силом албумот со сликички од оставки се полни, уште тој од идризово да се наполни и супер ќе биде. Друго со мало задоцнување, Нели неможеше Иванов аболицијата да ја повлече??? , Драго ми е што го применува вмровскиот начин, што кажеш денес, за два месеца ќе го смениш.
Site do eden sovesno da se povlecat kako sto im dolikuva drzavanata kasa ja ispraznija prezadolzeni sme. So tri generacii treba da se vrakjaat parite.Zosto tolku zadolzenost da ima? sekoj sto bil na vlast ovie god treba da odgovara i od toa nema povlekuvanje, za nekoj da znae da znae sto ke dojde na vlast kako treba.mora da se dokaze i toj sto e kriv da odgovara.
Кога мислите дека неможат пониско да паднат вмровците Ќе пратат празна брза помош без персонал(возач само) и камерман од алфа за да направат некоја фејк приказна.... И патем Алфа нема уште долго да постои, не ги плаќаат веќе , кај и да е ќе ги затворат.
Куќен притвор за Владимир Талески Спојлер Соопштение на Основен суд Скопје 1 – Скопје : Жалбата на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите од 14.06.2016 година и жалбата на оосмничениот В.Т. од Битола кој е опфатен во предметот на СЈО во јавноста познат како „Транспортер“ против решението на судија на претходна постапка на овој суд, се одбиваат како неосновани. Решението на судијата на претходна постапка од 13.06.2016 година по повод предлогот на СЈО за определување на мерка притвор за лицето В.Т. се преиначува и се определува мерка куќен притворво траење од 30 дена сметано од неговото пронаоѓање и лишување од слобода, а поради постоење на причините предвидени во чл.165 ст.1 т.1 , 2 и 3 од ЗКП. Истовремено се забранува осомничениот В.Т. да го напушти своето живеалиште без дозвола од судот, а доколку осомничениот не се придржува на забраната, против истиот ќе се определи мерка притвор. Надзорот над куќниот притвор се наложува да го извршува СВР Битола при што овластени службени лица од подрачната полициска станица во одредени временски интервали, ненајавено во текот на 24 часа, ќе го проверуваат присуството на осомничениот во неговиот дом. За секое непочитување на решението од страна на осомничениот се задолжува надлежна полициска станива веднаш да го извести Основен суд Скопје 1 -Скопје. Против ова решение дозволена е жалба во рок од 24 часа преку овој суд до Апелационен суд Скопје. Со почит Основен суд Скопје 1 – Скопје http://www.libertas.mk/kuken-pritvor-za-vladimir-taleski/ Полека почна чистката, ај на здравје кримоси