@baba Rada еве ти трета опција. Едниот те бранеше во 2001, другиот ги обедини Македонците во 1991 против комунистите. Зошто да не гласаш за нив? http://faktor.mk/georgievski-i-boshkovski-na-izbori-so-zaednichki-pratenichki-listi-
Ви се верува дека сега олку доцна и се јавиле на тетка ми да им даде матичен број и да потврти дека ќе оди на 6ти ноември? 22.00 е саатот... Со полна пареа работат овците по цели вечери собирај народ, јавувај се, заканувај се, нововработени, старовработени... Сите на 6ти да сте нацртани. Хаиииии Хитлер...
Ооо да ако не појдеш во недела на 6ти да вееш знамиња, тогаш во понеделник на 7ми не се појавувај на работа
Е ајде де лажам, ќе видиш на 6ти ноември дали ќе има нешто или не... Зошто тетка ми би лажела дека во 10 навечер и се јавуваат? Нововработена е и маста и ја извадија МОРА да оди, и не само таа туку СИТЕ што се вработени сега брзо. Уште не сфаќате кај живееме?
Па денеска даде таква изјава,дека ќе преговара со вмро-дпмне На вести кажаа а и синоќа беше гостин на твнова и тамо кажа
Видов,и малку ме збуни,он не рече така,едино ако пропаднал договорот. Рече и тоа дека има доста супротставени мислења во партијата Па незнам како ќе заврши тоа
Извештaјoт нa Прибе е невистинит, нетoчен и дури мислaм декa е пишувaн вo кooрдинaцијa сo членoви нa СДСМ, Сoрoсoиди и шaрените 38:30
Баш заради тоа нема никогаш да влеземе во ЕУ. Уште се гладни нашиве политичарчиња. Бегаат од супервизија како ѓавол од крст. Дали некој во оваа држава верува дека политичарите сакаат влез во ЕУ ?
да сакале ке бевме влезени одамна , ама и овие од Еу не се цвеке за мирисање, на Хрватска ја притисна да не ги препречува преговорите на Србија и така и беше , и на Словенија ја притиснаа да не ги попречува преговорите со Хрватска иако стануваше спор за територија , сепак немаше вето и си стана членка . Мислам дека ЕУ никогаш не ни имала намера да не прими во нивното членство .