Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.384
    Допаѓања:
    17.599
    Не ми се верува. Дај име, презиме и матичен број на тетка ти за да ти поверуваме. Вака само напразно зборуваш, колку да имаш што да напишеш во темава.
    Многу одамна немам пишувано во политика ама секој ден го читам истото срање и меѓусебен муабет на "форумската левица" :lol:.
    Сендвичи, закани, работни места...:D:D:D Се истите приказни се вртат, дајте нешто ново.:puke:

На MilaP, Elissa, orevokrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Па зашто Грујо знае дека на легален начин ќе ги изгуби изборите, па сега ќе прави коалиција со било кој што ќе му донесен некој глас.....

Дај бе вмровчиња отворете некоја нова тема за инвеститори , нели почнавте со анкети??, еве на пример имам една нова инвестиција и ветување на Грујо.
    https://kriminalitenavmrodpmne.word...од-2010-до-денес-груевски-8-пати-ветил-изгра/

Ти верувам, веќе не ни кријат со заканите , ехее колку пати се постирани пораки од моб....

Него друго ме ме потцети , сите овие што си ги продадоа газовите за 200 евра во администрација беа во времето пред објавувањето на бомбите, тогаш си мислеле , ќе си земам книшка и ќе си се вработам партиски, нити ќе ме замараат, само парички и работичка, што може најлошо да се случи.... хахахах сега викање на секој собир со сила па уште и треба да се молат вмро да тепаат на следните избори.

На LollySky, JollyGirl и referentka им се допаѓа ова.
  3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.732
    Допаѓања:
    322.889
    Абеја, да не се лажеме...
    Матичен број, молим те..
    Да не е лага случајно дека ги бараат доцна и им се закануваат ?!
    Стави ти твој матичен број овде, па јас ќе ставам скриншот од порака на мобилен пратена од нив, и тоа сосе време на праќање.

На theowndemon, An-na, LollySky и 6 други им се допаѓа ова.
  4. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    7.475
    Многу се претпазливи,се праваат на будали(facepalm)
    На прашањето,зашто се собирате,вика незнам ,ако мислиш на верски,има задушница:D
    Не ми се верува:D
    колку се покварени:x

На Petar80 и referentka им се допаѓа ова.
  5. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.732
    Допаѓања:
    322.889
    Како доаѓаат избори така притисокот ќе биде се поголем.
    Видете....да бидеме реални...ги испозапослија во убави институции, им дадоа убави плати Е СЕГА ги ,,зивкале,, во 11 навечер за да одат по митинзи !!!?!
    Е ЌЕ ОДАТ !
    Да не мислеа дека раат ќе живеат ?!
    Г'з под кирија даден...

На theowndemon, JuLleE, Lilit и 4 други им се допаѓа ова.
  6. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    Нормално е тоа,од секогаш било така
    баш сабајле со еден колега у автобус,и он вработен од нив, вика на последниот митинг тапа било,и нему му е смучено,за се го зивкаат де вамо де тамо,ама тоа е,му дале лебче, мора да го одработи

На referentka и Petar80 им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    За еден митинг, два или три годишно, не е толку тешко, ќе се прошетаат до Скопје и ко ништо да е било. Приватници има кои секој втор ден ѕвонат во непристојно време и замараат со глупости, сега нив еднаш им се јавиле во 11, големо чудо. Си ја наредија они, остај ти...:D

На MilaP, JuLleE, Lilit и 4 други им се допаѓа ова.
  8. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.732
    Допаѓања:
    322.889
    По куќи ги праќаат да одат ..со списоци..
    Да е еднаш, ајде..
    Ама ги викаат и на состаноци по штабови.
    Ако..не велам дека нетреба, напротив - ако ти дале леб, ќе одиш и ќе ќутиш.
    Ама работава е што не ќутат.
    Како ние дознавме ??..

На LollySky, JuLleE, Lilit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Знам како оди, ама кај нас роднините што ни беа во сектава многу елегантно си ја вршеа работата. Ти закажуваат гости, ти им спремаш мезе, сокче, кафе, се по ред, они прво приватен муабет како сте што се, децата арни итн итн...после почнуваат одоколу, па ако не се даваш одат малку подиректно во стил -ми зависи работно место ај ќе те молам фамилија сме, и така најадени напоени си одат, гости истерале луѓето, работа мешано со задоволство :D Некој ќе копа на нива за тие пари, друг ќе се треси пред шефот за глупости, трет вака пред роднините малку срам. Во ненормална држава не ти даваат да си човек, тоа е.

На LollySky, JuLleE, Lilit и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мене ич не ми е жал за нив. Само нека ги тртат и понижуваат.

На sjdgo, An-na, LollySky и 2 други им се допаѓа ова.
  11. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    7.475
    Гледавте ли топ-тема на Телма?
    Слободан Богоевски мислам дека тешко ќе помине после се што кажа за фамилијава:clap::lol:

На LollySky, zhap4e, referentka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    7.475
    Вмро ќе го тужи Богоевски:D

На LollySky и referentka им се допаѓа ова.
  13. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.732
    Допаѓања:
    322.889
    Зошто ВМРО да го тужи?
    Тој физичкото лице НГ го разоткри....што има врска ВМРО , незнам ...:?:

14. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Мене пак еднаш да ми се јавеа за на митинг да ме викнеа, ееејј најголема желба ми е онаа како што викаат “заканувачки“ да те повикаат да дојдиш на собир и тоа преку порака :emo:, и нај голем мерак имам еден сендвич да си каснам од тие вмровските, сигурно се вкусни. Ама ете никако да дојде до тоа. Џабе сум и член и подржувач, џабе...
    Значи тие ви се лити и глупи теории дека некој е присилен. Имам другарки што се од сдсм а живеат во други градови и на секој собир овде идат со автобуси, обавезно. И никогаш не зборам оти ги приморале оти се овци, глупи и не знам што.

На Abeja и baba Rada им се допаѓа ова.
  15. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.732
    Допаѓања:
    322.889
    Богами џабе си....ако досега не те запослија во државна администрација ни повик ти следува ни сендвич

На calliope, sanjaeva, Offspring и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    (fingers)

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.591
    Допаѓања:
    252.236
    Во време кога едвај се наоѓа работа, во приватниот сектор е хаос, ма те вработиле во државно има да трчаш.
    Те прават будала, да, ама свесно си влегуваш во тоа.
    Многу се жалат, им пука глава, страшен притисок прават. Не е нормално ова.
    Не е нормално и ваквото вработување.
    Всушност што е нормално во државата|(.

На referentka, anaja1 и Nausicaa им се допаѓа ова.
  18. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Абе ај не се правете будали вие запослените од мвро, еве и јас ќе потврдам дека директорката на моево училиште и тоа како ги ремети сите вработени. Вклучувајки ме и мене. Е ама за разлика од нив, не ми беше мене даден газот под кирија(имав среќа да се вработам па скоро низ иглени уши поради сплет на околности) па многу јасно дека ја откачувам. Само префригана е многу, не остава материјални докази туку целиот мобинг го врши усно.
    Да овчички, ова што ви го прават е мобинг.
    Само ве плашат by the way, немаат законска основа да ве избркаат од работа. Оти можеш да ги тужиш и да ја правиш голема, го знаат тие добро тоа. Што ќе стои во образложение за бркање, не дојде на митинг?

На theowndemon, referentka, anaja1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ivory

ivory Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    534
    Немаше потреба да кажеш дека си член, видовме по писменоста. За сендвич не знам како не си добила, баш тие твоите се тепаа по комбиња за сендвич, дури и уште бараа, има на јутуб. Срамота стварно како не си земала сендвич, баба рада сите ги изеде.

20. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    Мене пред некоја година ми се јавија од штаб на дпмне да сум одела на некојси митинг или контра протес( не се секавам баш точно) и дотичната ја отерав кај што и е местото и и реков да не ме вознемирува ! После нецели 5 минути ми се јавува стрина ми ( вработена во здраство) и ми вика дрн мрн дали сакаш да одиш бла бла и и реков НЕ ! После еден другар вмровец ми кажа што било работата , дека кога ја отерав дотичната, таа одма и се јавила на стрина ми ,ЗОШТО ОНА МЕ ИМАЛА НАПИШАНО ВО НЕЈЗИНИОТ СПИСОК кои што мора да им однесе список на гласачи за возврат на добиеното работно место .
    Ви пропага тоа дека не ве тераат , значит све е јасно како ден нема потреба да лажите ! Ваше право за кого ке гласате , а исто и секој си има свое право за кого ке го даде својот глас!

На theowndemon, referentka, Nausicaa и 2 други им се допаѓа ова.