Za javuvanje ete i jas sum vmro i toa budzetar pa ni ednas ne mi se javile za protesti . No znam na drugo vmrovci sto se javuvaat. Isto i sdsm se javuvaat,ode po kuki.. Sto se kolete edni so drugi koga i dvete partii se isto sra*e. Od dve zla edno ke bide...
Теткиве и стриниве испаднаа „најлака роба“ Демек биле манипулирани. А манипулирани ли се зад параванот кога го заокружуваат бројчето на кандидатот или партијата? Ако имало притисок, револт, бес, токму тоа е местото каде максимално можат да се одмаздат. Таму сите го имаат последниот збор, а последните зборови велат кој е кој во политиката последниве 10 години. А од кога правењето коалиција е нешто нелегално? ДПМНЕ веќе 10 години оди на избори со коалициони партнери. Туку, до кај сте вие со широката коалиција? Колку достигна широчината? Како што има на Јутјуб како се тегневте и дрпавте за тоа пакетите со килоиполски оранж Гора сокови коа ја пљачкавте и кршевте канцеларијата на Иванов на Рекорд? Немој бе!
Ги нема патриотите денеска...Диме Спасов им ги заеба математиките... ,Туку шала на страна....Ова што синоќа го направи овој министер од ДПМНЕ,всушност го покажува нивниот однос спрема државата, нивната дволичност, расипанопст, криминогеност, морална пропаднатост... Ќор пијан, надвор од работно време, со службено возило, со швалерка, направил сообраќајка, избегал од лице место, бегал со трчање од полицијата... Па уште и нашле будала, без мозок, што отишол и преземал одговорност дека возел...и тоа откако очевидците, полицајците, швалерката, потврдиле дека возел Диме Спасов... Лично...не сум изненаден...покрај лидер - криминалец, и речиси цел партиски врв замешан во криминал, ова не е ништо...ама убаво е оние што веруваат во непогрешливоста на нивните лидери, да го видат понекогаш и нивното вистинско лице...
Sigurno tie sto go klevetat ministerot se luge na Zaev Sala.. Nisto novo , malku li funkcioneri na SDSM ili na VMRO go napravile ova,pa i polosi raboti. Ovoj ne e ni prv ni posleden.
@ninja35 Штета не може да те "шерне" чоек го чекаа прееска новинари пред алфите, сакав сеир да фатам ама го немаше лепотанов. Мила не се работи за тоа и кој друг така правел, работата е што сите се за осуда!
Muabetot mi bese deka ne e samo toj. Site sto se na vlast ili bile smetaat deka se semokni i niv zakonite ne im mozat nisto. Normalno e deka e za osuda. Ninja ubavo napisav i funkcioneri na VMRO ama toa ne si go boldiral. Citajte ubavo. Premnogu ste cuvstvitelni na temata i go citate toa sto vi odgovara
Знам убаво што сум болдирал... Ги болдирам оние што повеќе од десет години се на власт...што мислат дека се семоќни и дека ниеден Закон не важи за нив... Најстрашно е што се во право..Законите важат за сите други освен за врвот на ДПМНЕ...За "дил ориентед" политичарите...За "Миле, ми текна" .... За "сваровски" судиите .... За нив не важат законите...
Ne rekov deka ne e taka,vo pravo si Samo ne priznavate deka i SDSM koga bese na vlast nisto ne bese porazlicno. Trebaat novi luge,celosna smena i vo dvete parii . I da..dozvola na instituciite da si ja vrsat rabotata bez da se plasat od Grujo,Dime,Zaev.. i slicnite na niv.
Две сообраќајки предизвикал, пијан ќор, со швалерката напред седната, го бркале полиции да застане, а во меѓувреме тој се јавувал во партија да му пратат човек за да ја превземе одговорноста... Филмска ноќ имал Диме... Туку известија на некои вести? Кажаа што се случило? Да беше некој од кај сдсм досега ударни вести ќе беа насекаде, ќе ми ги потечеа... Латас ќе лаеше, а сега каде е говедото да каже?
На сител сигурно кажале дека се отвориле уште десетици фабрики, и дека пораснал бројот на вработени...
Мислете дека тоа ќе смени нешто кај членството на Вмро? Не. Сменија бомбите нешто, па сега као ова на Диме ќе значи нешто.