Ѓорѓиевски,ќе прави коалиција со Груевски,само ако му понудат премиерско место И после прават се за доброто на Македонија Викаат политика е к**ва
Малку непопуларно мислење, ама јас се согласувам со него. Какви одвратни работи се изначитав за девојката, а реално, не е виновна. Ама тоа е, мора да се покажува со прсти.
Devojkata tehnicki nema vina..sovozac e. Ama moralno?... Vtoro..jas eve inicijali procitav.Nikade ime nemase..ni prezime. Otvorete vo crna hronika,sekade ima inicijali. A toa sto negovi go izdavaat,sosema drugo e. Vsusnost-sto pravela devojkata vo tugja kola vo nikoe doba so nepoznat maz?
Ама што сака нека прави, тоа си е нивна работа. Таа не загрозила туѓи животи со пијано возење, па цела нација да и се секира која е и дали деактивирала фејсбук. ЕДИТ: имаше статии по портали кај што буквално имаше име, презиме и скриншот од фб профил. Тоа ме изнервира.
Mene ama ic ne me boli za seksualniot zivot na Dimeta. Tuku faktot sto dovcerasen Minister za trud i socijala koj se slika so decinja, e faten vo vakov blago receno skandal. Da e normalen kje si dade ostavka posle se sto se napisa za nego a ne da paradira so zena mu i dete kako nisto da ne bilo.
Која ни е потврдата,односно доказот дека има морална вина? Колку тоа нас не засега за личност која да речам е обичен смртник. Ајде нека фрли камен некој што нема направена ваква Морална грешка. Нејзин живот нејзино право. Не дека ја оправдувам доколку имала нешто со Димета,ама таа воопшто не е приоритет во случајов.
Девојката е колатералка во приказнава. Остајте ја. Ако не била таа ќе била друга. Ги ума да ги ринеш со лопата. Но, битната работа е што министер од партија која 10 годино труби за семејни вредности бла бла бла прави невидена фрка со швалерка во кола и бега бе!! Еве и да не му била швалерка да му била секс шема за една вечер сепак му руши све што пропагира.
При полиција, очевидци и плус девојка што ја оставил во службено возило, не ми е јасно од кај му дошла таа генијална идеја да бега, па уште да трча на крај откако удрил две коли. Веројатно да застанел откако ја удрил првата кола и да се предал, немаше ни да се дознае дека нешто од ова се случило.
Според мене мислам дека цајканиве арно го пуштиле да бега да се избламира зашто им ја знаат шемата веќе. Ако го приведеа ќе се заташкаше работата. Вака излезе се на виделина.
Неизживеаност. Нели битна фаца во Голема држава па применува финти од акциони филмови. Шала на страна,може така ги учат во партија.
Весниците и медиумите податоците ги превземаат од страната на МВР. Има билтен и сите настани хронолошки се евидентираат и прикажуваат. Бидејќи живееме во мала држава не е тешко да се собере 1+1. Некои луѓе земаат плата за пушување на недокажани работи, ама тоа е.
Ех да беше некој функционер на сдсм да го фателе пијан како вози со швалерката и бега од полиција. Не само што ќе беше ударна вест, туку кој ќе ги слушаше вмровските војничиња на форумов што ќе пишуваат, ќе отворат и нова тема дури....
http://zurnal.net/?p=30872 Многу ме интересира како ќе се однесува Мухамед Зекири кога ќе стане пратеник од СДСМ, чии интереси ќе штити, Македонски или Албански, дали кога во Собрание ќе биде предложен некој закон кој не е толку добар за Албанците тој ќе го поддржи како и останатите пратеници од СДСМ или ќе гласа против само затоа што е Албанец. Интересно ќе биде и да се види на кој јазик ќе збори во Собрание, мислам дека досега не се случило некој пратеник од ВМРО или СДСМ да зборува на Албански, али Мухи може да биде прв таков и на тој начин да влезе во историја.
Ама политичарите не мислат така. http://www.telma.com.mk/vesti/ahmet...eat-so-albanskite-glasovi-no-docnat-15-godini
Пак овие од вмро еднаш не се научија да зборуваат Лажат-wажат Лаги-wаги Поддршка-поддушка Листи-wисти Она баш нагласено англиско W... Сите до еден така зборуваат, дури срам да те фати кај што ги слушаш. За да се зачлениш во вмро треба да имаш говорна маана или да не знаеш да зборуваш
http://fokus.mk/urko-ke-rabotam-chesno-kako-pretsedatel-na-kik-boksing-federatsijata-na-makedonija/ Стрaшнo...