Сите што се траќаа од земја дека биле странски служби и жолти комбиња, каде се сега? Сигурно се проверуваат дали нивниот „лидер„ параноидно ги проверувал што зборуваат за него. Ај свестете се ова повеќе личи на сталинизам отколку на нормална држава. А тие што го подржувате ова, снимајте се сами на рекордер секогаш кога ќе зборите на телефон и праќајте им ги тоа на вашите за да им ја олеснете работата.
Со нешто не сум во тек очигледно, ништо чудно овие месеци ... туку што е муабетов има нова пикантерија во заврзламава??? Не знам што се случило ама знам дека истава фора ја имаше и Црвенковски, тој ако не се лажам читаше во собрание од говорница. Кој прислушкуваше тогаш Грујо наш ? ) до некои да е и фиер би го нарекле ама џабе.
Администрација порано пуштање од работа. Задожително присуство во Охрид. Мора Грујо да се слуша како објаснува и ветува. Инаку летање од работа. Ако дај боже во секој град да ги влечка Грујо.На ладново и загаденово секој град да го посетат.
Прво на состанок во штабови и после со заеднички сили тргнуваат лавовите да го слушаат царот во Охридон П. С. Во платените политички реклами од вмро има кај што трча некој човек меѓу овци тој што трча е Никола, а овците се Македонија... Не, стварно ова со овците иронија е или?
На фб ми излезе видео од охрид и долу читам коментари: da ziveje gospodin kruevski ako mozi dami pomogni imam tri ceca doma i zena ako mozi neka ziveje i srejka i radosd da mu donesi... Друг коментар: napret gruevski ce pobedi cuvajne site Ова стварно некој пишува или се зеза некој наголемо?
Само од ова држава не бидува, луѓе. Во градов е хаос од автобуси. Добро бе, не ми е јасно. Што бараш на митинг во друг град кога секако ќе дојдат и во твојот? Што? Зошто? Да му кажеш на некој од нормална држава што прават човечињава и како ги влечат за нос, нема да ти верува. За сите големи партии ова се однесува. Овци во автобуси. Нема да не' биде, никогаш. И ги нема на форумов вмровците, ма пресмешно е. И тажно.
Pa srekjni na FB objavuvaat sliki sednati vo avtobus..." Poagameeee" ...nebare na apsolventska niz Evropa odat. Utre istoto kje bide i so sdsm-ovcite. Smesni se.
Беда, беда ни е државава и тешка мизериja. Наместо слики од прошетки, ке гледаме слики од митинзи. Кога ке ми текне дека допрва почнаа да труjaт, не ми се пушта ни тв ни facebook.
И сдсмовците се во прилеп во исто време... Барем нив никој не им се заканува, тие што излегле по сопствената волја си излегле... Каква моќ имаат сдсм за да се заканат? А овие на клоци и за партали ги носат бруки еј... Јаки4ки си се сите...лаф4иња, ружи, сонциња... Насекаде...
Ај утре слики ќе ни покажат , сега уморни се од долгиот пат. Него шта речи за Бајрам "Тој порача дека сите што ќе гласаат за Заев ќе бидат ставени во огромен кафез на плоштадот во Скопје." https://kriminalitenavmrodpmne.wordpress.com/2016/11/21/амди-бајрам-сите-што-ќе-гласаат-за-заев/
Прв пат ја отварам оваа тема Политика не следам... Ова е моето гледиште за актуелните политички настани... ПС На гласање одам... Не сум испуштила ниедно гласање од осамостојувањето до денес... Гласам за оние што мислам дека помалку лажат
Vie da vidite kakva bivsa ljubomorna drugarka imav tolku me mrzese pa da vidis kako me prisluskuvase ne Grujo ne Dosta ne nz uste koj gomna da i jadat
Aman be ona prisluskuvala I mu GI dala materjalite Na Brane hhhh Ne sum znaela deka sdsm se cisti ko solza alal da im e