Јас моментално го гледам, не да го испердаши му еба матер Нема дпмне правник да испрати на дебата? Требало министерот за здравство да го пратат на дебатава, он е правник, дипломиран.
хахаха баш смешки е Ама и тој и Зоран,барем научија нешто од Димче...како на пример, законот за вонбрачна заедница
Многу е паметен дечково.Алал да му е.Ова е таа критична интелектуална маса која поттикна промени во општеството. Момциве од Левица прв пат ги приметив на протестите на Шарената Револуција. Но, се сложувам дека за да се урне овој режим,треба поголема сила.Се надевам дека ќе се создаде поголема коалиција од сите помали партии после изборите. Сакам да видам вакви млади и спремни луѓе,ми влеваат надеж дека може ќе не биде.
И викам на мајка ми, за кого ќе гласаш, вика за никој. И викам да одиш и да гласаш за Левица Да бев во МК ќе гласав за нив.
Вие левица што ја форсирате, сериозни сте? Кој курац е левица? Што фајде ако гласате за нив? Се знае или вмро или сдсм ќе победи, па ако сакате да се примени власта гласајте за сдсм, ако не, за вмро. Овие од левица излегоа големи глупедри. Наместо во коалиција со сдсм да се пишат, тие се одделија Сите тие гласови ќе беа заеенички, па ќе имше многу поголеми шанси да се смени власта. Башка што и левица ќе имаа корист ако беа во коалиција, а сега ете им курац. Слабо мозок... Па и овие Вмро за Македонија да беа во коалиција со сдсм... Мх, мх, мх, ќе му го најдеа крајот на паторот.
Како можеш да кажеш слабо мозок за партија во чии водечки редови има претежно доктори на науки? Како можеш да очекуваш да отидат во коалиција со СДСМ кога тие НЕ СЕ СОГЛАСУВААТ со нивната политика? Ги следиш ли воопшто?
Со што не се согласуваат ајде кажи ми, не знам стврно. Знам само дека и едните и другите се против Грујо, па ова им беше шанса за промена. Вака се заебаа. Немаат никаква корист левица со помалку од 5000 гласови од цела земја.... На сдсм многу ќе им значеа тие гласови, и конечно ќе се променеше ова срање што е на власт. Што ќе им се нецели 5000 гласови? Што ќе промени левицата со нив?
A oд каде ова 5000 гласови, да не знаеш нешто што не знаеме...? Шала на страна. Еве како оди од прилика математиката: Ако не друго, за да имаме убави дебати во Собрание, а не ботови што само креваат рака.
Твојов став е типичен став на македонче, дека наведната глава сабја не сече. И Ципрас го есапеа дека нема шанси, па види. И Трамп. Велес го имаше Рацин, Васил Главинов, Гемиџиите, Џинот, сега го има и Апасиев. Пиши уште една легенда, се гордеам што од Велес произлегуваат вакви бистри и паметни умови.
Eve vo sto se razlikuvaat: “ВМРО ДПМНЕ пријавила расходи од 43 961 384 денари; СДСМ пријавила расходи од 19 683 894 денари; #Левица пријавила расходи од 81 354 денари "