Еј Јипи срцка си кажи ми го бројот за пријавување на неправилности. Маж ми гласаше пред мене не му се случи вакво нешто, ама моето пенкало се однесуваше чудно, да не кажам паранормално, цело време се движеше лево десно и на крај наместо број 11 ми заокружи број 1. Слушнав дека и од некои (веројатно беа од левица) откако го заокружиле бројот 4 по неколку секунди избледела бојата и сосема неочекувано се појавил заокружен бројот 1. Ова е неофицијално ама не значи дека не е вистина. Шернете го ова, да не ви се деси и вам. Фала многу и пријатно.
Јас само да прашам има некоја феминка од странција на форумов да ме земе? Читам, перам, пеглам, пазарувам, фарбам ѕидови, лакирам паркет, мењам сијалици и брави, само со готвењето слабо. Еве денес малку ми загореа макароните. Сериозно и канал и бунар ке копам, само овде да не живам.
Ова требаше смешка да биде? Имате иста смисла за хумор ко Николче Со цел памет на митинг го кажа ова: Зошто на Заев му се црвени очите? Пошто наместо во уши слушалките ги ставил во очи... Да се патосираш еј од вицов хехе
Дo 17чaсoт 60 пoстo излезнoст, нa пoследните пaрлaментaрни имaлo 62. Акo дoјдaт дo 67-68-69 излезнoст мислaм пaѓaaт
Најголема излезеност е годинава, од последните 3 изборни циклуси. Се разбуди изгледа народов полека. И тие што не плнирале да излезат може се излажале покрај левица, па го мрднале газот од кревет за да направат нешто корисно.
Не бе, ова беше чиста вистина. А виц е ова: Што е мало, дебело, црвено, што остава кафеава трага зад него? Спојлер: Одговор сдсмовец после 19:00 часот на кој му тече низ ногавици. Пази на патос!!!
Ajde kraj na glasanjeto. Posle 500 000 fantomi izmisleni, 2 godini kriza, kradeni privatni razgovori ke se sredi se. VMRO pak ke pobedi. Zaev rece ke si dade ostavka. Ete nesto dobro od izborive.
Ај аj. Навредиве не ви ги личи и на двете страни. Него, ај кога ќе имате инфо пишувајте да сме во тек.
Ajde, uste malku da se prebroi se pa, mir da vidime site ili mislat uste kje remetat i kje pobedat aha, da de.