Jas sum za vmro pa eve sdsm vodat vo mojot grad... Ne deka mene mi menuva nesto,rabotata nikoj ne mi ja zima,neka mislat nacalnicite tamu
И фактот што се ќути и се држи информацијата дека полека ама сигурно СДСМ испливува на врвот. Да водеше ВМРО и да одеше во прилог дека победуваат досега Сител ќе славеше, ДИК ќе објавуваше резултати итн. сега ќе не држат до 2-3 часот по полноќ од пуста причина што не можат да изустат дека СДСМ одлично се држат. Кој и да победи ваљда нема да победи со голема разлика тоа е јасно. “Победа“ на ДПМНЕ од 2-3 пратеника е всушност пораз за нив. Сепак ќе победи СДСМ со 5-10 пратеника разлика, можеби и повеќе. Ќе видиме само претпоставувам и навивам.
Зошто изненадување? Им ветија Голема Албанија нормално дека ке гласаат за сдсм Власт е во прашање.И досега ја има 80 % од Западна Македонија сега 100 % ке биде се нивно
Јас сум за СДСМ, па споделив тоа што ме информираат како доаѓаат податоци, ме нападнаа ко небаре ширам дезинформации, како тоа сум имала инфо од прва рака, па Латас, па не знам што... Ајде, на полноќ ќе видиме
E toa e svetot na bajkite samo ne mi ja spomnuvaj taa ziti kosa mi se kreva edna od najnapetite stvorenja mi e
Брисел: СДСМ 140, ВМРО 70, ДУИ 120 Берлин: СДСМ 730, ВМРО 240, ДУИ 190 Цирих: 1105 СДСМ, ДУИ 340, ВМРО 120
Оквирно да Ако досега ние ним им велевме дека ова е наша земја од утре они ке го прогласат овој дел од Мак како 100% нивни
Не се секирајте, пак вемеро ќе победи и по гвујо гвујо.. Туку..недела е. Мавнете еден туш на евтина струја, спремете се утре за на работа и уживајте..никој нема фала да ви каже Утре пак сонце ќе огрее