Кај вмро немаш баш еуфорија... Ќутат... А во сдсм викаа славеа аплаудираа се тресеа... Овие тишинаааа
Убаво кажа боби христов на телма - каде што се молчи обично се губи Чудно е што овие од ВМРО ги нема живи со бројки. На претходни избори Влатко Ѓорчев
Луѓе во Кавадарци и кога беше на власт СДСМ победуваше ВМРО, ова не ми се верува. Во Кавадарци сите се излезени на плоштад и слават.
Мене смеа ме фаќа. ДИК не го дига сајтот,медиумите сите ни се исполитизирани - така што објективни резултати коа ќе станеме од спиење. Ај лека ноќ Без потење, секако не не бива.
Квотата за еден пратеник е околу 6400 гласа Знаци и 10 000 да е разликата во корист на ВМРО, ништо не им вреди Пата-пата ке да е работава
Јас пошто Телма не фаќам, другиве постојано се жалат дека никој не ги информира и најлошо до сега било хаотично со податоците Море сите бледички
Grujovci nervno se obolea ovde vo Bitola luge....gordaaaa sum mojot grad i na moite sogragani....ne znajte kakva euforija imame sega vo Bitola
Од една страна чекаш официјални резултати, а од друга активно ја следиш темава. Хелоууу! Ако си упорна се отвара сајтот на ДИК!