Добро овој Влатко планира да не мота?! Ко на локални избори да сме, кажи ја целата слика. Се пали на 100-200 гласови разлика. К. Вода, бутел... дрн дрн.
Ние победивме, ајде сега па другиве - ние победивме. Несериозно до срж како и секогаш. Небитно, кисел е Влатче скроз... Нека падне режимот, иако и овие не ќе ја исправат работата...
Излегол и кажува кај победило сдсм... Нагласува дека кај албанско население победило... И после кој прави да се мразат македонци и албанци? Демек видете ги сдсм кај албанците водат... Што спомнува националнисти? Ај Влатче... Те молам не се срами...
Абе каква победа Тие шо ги избраја, со сила, со закани нормално, сите ќе страдаме. ЌЕ почнам полека да се спремам за заминување подалеку од државава да ја наречам.
Ова е победа за ВМРО?! Со пишливи 20.000 гласови кои не ни знаеме како се распределени? Изгубиле на тотал преку 100.000 гласови и прогласуваат „убедлива“ победа?! Ајдеееееееееееее
И бомби им пуштија, и све на тацна им ја извадија цела криминлна историја и пак гласаат и се радуват за нив. Уште за јавно сте да пишете... Мене би ми било срам јавно да пишам ако сум гласала за 1. Готово е! Се освести народот!