Победи Македонија. Победивме. Лудница е не се знае ни кој пие ни кој плаќа. Ама сите славиме што е најинтересно.
Ако победиле ВМРО нека им е со среќа. Само немој некој да се пожали и да бара правда за убиства, сообраќајки, кражби итн. Народот сам си одлучи. Како викат "после ***** нема каење".
Јас ке си легнам,утрото е помудро од ноќта. А кој што нудел сите знаеме,да не си правиме игра на зборови. Сите на Сите избори,само губиме.Барем досега. Освен ако не се натпреваруваме само на бројки. Малку се оние кои добиваат,и тоа само во џебовите.
Доста в' тиш одоколу, кажи колку пратеници имате? Оти бројкиве ништо не значат, знаеш и сама. Ве консолидираа од штаб да најдете оправдување за избориве? Пак Зајко ви е крив? Не вашиот криминал?
Секoј штo сaкaше дa пaдне режимoв, требaше дa сoгледa декa секoј глaс е битен. Некa прегoвaрa и дoгoвaрa сo Зaев пред избoри штo сaкa. Шo прaиме сеa aкo се нерешенo и тие некoлку илјaди дa речеме oд првaтa избoрнa единицa би му дoнеле прaтеник плус нa сдс. У пoлитикa сo пaмет не се успевa Ми нудеa дa идaм у сдс, дa сум им нoсел сигурни глaсaчи истo oдбив, aли некoј кo ѓoрѓе дa кaндидирaa ќе гo глaсaв иaкo не сум сдс. Зoштo пoвaжнo е дa пaднaт oвие oткoлку еден прaтеник дa имaaт oвие шo пoкaжувaaт суетa и детски рaспрaвии
Не победи уште ама води... Епа тоа е... Сите слепи при очи, глуви при уши... Гордана бркон викаше дека гревчиња сте сите и се нервираше дека не можат да скријат убиство... Никола со Миле зборуваа како повеќе да ограбат... Протуѓер се закануваше дека цело семејство во ендек ќе прати... И ВИЕ ПАК ГЛАСАВТЕ И СЕ РАДУВТЕ СЕГА! Секоја чест! Со среќа! Спиете си мирно, не е битно дека поддржавте криминалци и убијци.
сите победија поткупените циганите во Струмица веке неколку саати слават победа во градот со музика шетат низ градот, и сега се лоцираа на стадионот. се е осветлено мене ми е криво што тие ситните партии не освоија ништо :/ никој не сака трета опција