Абе ајде . Јас ти кажувам дека знам многу што се за Левица с гласаа за СДСМ сеа неможе сите да ги убедиш едноставно. Деца биле
Ова не ти чинеше! Сакаш да кажеш дека нас скопјани не можат да не купат за ситни пари, а внатрешноста си го продава газот за ситни пари? Тоа може да го каже само ситна душа...не биди таква кукле
Иако сакав ВМРО да победи, ама гледа се дека на наредни избори ќе изгубат. Не е она веќе како порано почнаа да шараат наоколу.
Тврдам дека полесно е да го манипулираш човекот кој е поутепан финансиски (земјоделец, сточар...) и на друго интелектуално ниво (во просек) и полесно е да го купиш. Сепак Скопје и Берово на пример не се исти. Ние во Скопје имаме далеку повеќе избор за многу работи.
У право е. Јас сум од внатрешноста. И тврдам се продаваат за ситна пара. Од таквите Грујо 10 години владееше. Ама готово е.
Се радуваат со победа во Чашка, Волковија, Лешок и Мак. Брод и на нив сличните А Скопје? Битола? Куманово? Струмица? Прилеп? А дека изгубивте 200.000 илјади гласа од прошлите избори? Мене ич не ми стои за победа на вемерово ја да ви кажам. Изгубија апсолутна власт во собрание... за која црна победа зборат? Режимот е на колена
Убаво некој погоре рече... Од прослава директно на аеродром да одиме... Па последниов што ќе остане, немора да гаси струја пошто недела е па ефтина е струјата. Со криминалци не се живее.
Тие што се во Скопје имаат избор, изборот носи слобода и помала зависност од партии. Оној во Берово, кој сака да земе субвенција или да работи во единствената државна институција се знае што треба да направи. Мешаме баби и жаби.
еј што ми текна! Гледам СДСМ слави победа пред Влада...ПА НЕЛИ ТОА МАЕСТРАЛНО БЛУЈО МОЖЕ ДА ГО ОДИГРА СО КОНТРА СЛАВЕЊЕ ОД ВМРО...КО У НИВНИ СТАРИ ДОБРИ ВРЕМИЊА...зашто бе овие од дрпмне станаа неинвентивни