Каде е Грујооо? Каде е да се пофали дека победиле? Го гледавте во живо Заев? Готово е.... Луѓе дали е можно? Дали се освестивме конечно? не можам да поверувам
До сега вакви изборе немам видено како бре слават и едни и други а јас не знам кој победи сега Заев го гледам со еден пратеник повеке бил цк цк се нервирам.
Леле од ова отровиве се извлечкав со работа, утре нив ќе ги викнам да ми доработат. Патем, сега отвора веб-страницата на ДИК.
Време е да искинеме пасоши. Освестете се дека ќе си вадите албански пасоши. Религија ќе си смените. Јас ќе си купам карта во еден правец.
Сега па да не ни биде многу убаво и да не знаеме што да правиме од убавини. #моитереалнистравовинаголемиовден ММРО слави пред седиштето на партијата. Ќумрам.
Кoј сaкa некa пoбеди,сaмo дa се стaви крaј веќе нa пaртиски врaбoтувaњa.А мислaмнa врaбoтувaњa oд типoт кaкo штo ги имaме дoсегa.Се врaбoтувaaт пa зaвршувaaт фaкултет. Крaј зa режимoт.Некoму мaјкa,некoму мaќеa...нече мoчи!!!
Јас си гледам сител, и сеуште ништо. А овој Латас не да ме живцира, ми се чине ќе га фрлам телевизоро заради него.
http://vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/aktuelno/10-ta-pobeda-za-vmro-dpmne-i-koalicijata Vmro proglasi pobeda
Село гори,баба се чешла.....Кој сака нека слави,само нека ни го овозможат основното право за живот оти ќе си умриме
Вмро изгуби 15 пратеници, а сдсм доби 15...нема веќе моќ никола на НИШТО! Гледам слават по градовите вмро ама ПОЈМА НЕМААТ ШТО СЕ СЛУЧУВА. со сила ги натерале и седат на студов ко гревчиња што би рекла горданче. Главните ги нема од вмро, плачат... Кај се? Сите што гласавте против власата да бидете ГОРДИ! ПОБЕДИВМЕ! СТВАРНО ЈА УРНАВМЕ ДИКТАТУРАТА! БРАВО!