Тоа и јас сакам, да летат како ластовици сите со книшките, а највеќе професорите кои немаат п од професор.
Тоа никогаш нема да се смени. И СДСМ да биде на власт и тие партиски ќе вработуваат. Тоа само кај нас се случува.
@Abeja Ти девојко беше по шегите така? Еве една моја може ли да кажам.. Вмро Дпмне 63 пратеници Ајт си отидов јас да си славам низ загаденово. Толку од мене.
Пасошите ќе ви бидат на сите на албански јазик,а не двојазични. Мој е изборот за кого сум определена. Рачунај дека албанците ќе бараат големи права а ние ќе бидеме во ќош. Епа тоа е,си барате си добивате. Седете си во наредна УЧК пошто името Македонија набргу ќе згасне.
Е ајде се, и јас па глупава красна телма ќе си гледам. Од преска Латас вика да пребројат режија ова она, и сеуште ги нема спијат изгледа.
Се јавува гледач од Битола и вика јас славам победа, водителов вика каква, овој вика си добив 10.000ден на спортска
Еве вмровциве прават контра славење Новинарот на Телма сакаше да ги праша нешто,а овие наведнуваат глава и се кријат
Mене името не ме пали да ти кажам право. да не се пуваа сите до сега со името, ќе бевме во европа и нато до сега. Јас колку што чув од коалициониот партнер на ВМРО, УЧК до сега било во влада, парламент.. Во парламент, на комисии се зборува на албански.. Не е битно што е на хартија, туку дефакто што се случува. Од многу пукање во гради, на ова дереџе сме.