Епа ако не те пали тогаш ќути си. За да влеземе во Европа треба да имаме високи стандарди,угледна економија. Ти што мислиш дека Европа е бојли живот? И дека СДСМ ќе те однесе во Европа? Хахаха абе мала земја сме,со вакво вадење очи поарно ни во Европа да не сме.
Vmrovcinja kaj steee?ve nema nekako kako usrani golubcinja ste hahahahahahahah )) neizvesno do samiot kraj i da pobedat vmro mora da priznaat deka se usraa ovoj pat!
Мене како ехо во мислите нон-стоп ми се врти реченицата на извесен Н.Г. "Бараме и Победуваме убедливо со 63 пратеника! " Cross fingers buddy!
Имаше мислам 11 партии на ливчето, а збирот е само за 5-6. Има логика да оние кои не се прикажани да имаат мал %.
А мајка ми ми вика дај иди испечати една слика од Заев една од Груески па да видиме мачкава накај ќе тргне, да знаеме кој победил така било модерно денеска Умрев
Засега имаат само 8.000 на ниво на цела Македонија. За еден пратеник со оглед на излезноста ќе требаат повеќе од 13.000 во една ИЕ. Многу тешко дека ќе ја стигнат таа бројка, со оглед на тоа дека се изброени повеќе од 80% од ливчињата. Донтовиот модел е катастрофален за малите партии и мора да се смени што поскоро
Бидете селективни кому му се обраќате на темава, ценете си го времето. Мислам...свашта. Мисли од малиот мозок. Не знаат пудра да изберат, ќе гласале и ќе имале став на парламентарни...бре!