Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    17.211
    Професор е, ако не се лажам на Европски и на Славјански универзитет.

2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Верувај и таа не сака, ама има некоја виша сила што ја тера така да пишува :handshake:

На Yowannty и fighter им се допаѓа ова.
  3. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Dobro, sekoj si ima pravo na mislenje. Mene iskreno mi e zhal za narodov so vakvi razmisluvanja, se zadovoluvate so vlast na koja racete i plivaat vo krv

На blackwave, Pinky97, Yowannty и 4 други им се допаѓа ова.
  4. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Аман бе уште колку ќе чекаме, досадни се веќе.

На Pinky97 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.767
    Допаѓања:
    21.479
    Помирна сум после ова вечерва.Некако се надевав дека Сдсм ќе победат, али и ова не е лошо.Не ми излегува од глава киселата фаца на гвујо кога држеше говор, јас онаква сум кога ме испитуваат а свесна сум дека не знам ништо, буквално исто.Плачлив глас, отепан израз на лице, кисела насмевка.Ако ако, почеток на крајот е ова.

Нејсе, сакам да кажам колку го*но народ крепи оваа Битолава моја!Се радуваат на победата на Вмро а ни самите не знаат зошто.Одкако е двојче на власт не видовме ништо, ништо арно.Мислам дека сме најзапустениот град во мк, ништо не остана од нас.Од 90000 жители се намаливме на нешто повеќе од 50.И што е најважно ние не дишеме воздух, ова не е воздух.Ова е срање.Ете затоа наши блиски умираат од рак, последно почнуваат и деца да заболуваат од оваа болест и ништо луѓ, ама баш ништо не е превземено.Вие не сте ни свесни колку е лош воздухов, те гуши.Не се излегува надвор, исто ко во комора да си.Ама ако, така ни треба ете!

Да живее вмро, да живее владата на рм!(y)

На Gosh, Dennings, Rama и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.050
    Беше на Европски ама веќе не е .

На sia.bella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Да и пливаа во крв Заев немаше да блефира и да глуми ко да има ас во ракав и немаше да ја стави Катица отворено да го дере народот со плата астрономска за која жената не може ни прес да одржи и да прочита нешто што др веќе и напишал. И да не се убедуваме никој не е при очи слеп.

8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Kolku naivno mi zvuci, ama zamisli da napraat koalicija vemero i sorosoidive. Ke procvetame. Hahaaha Zamisli odednas site se partioti i vistinski ja sakaat takovinata i narodot. Koja BAJKA. Aj vecer ke fantaziram, sabajle ke se slogiram i taka.

Feminki moi bidete podgotveni na nemiri a ne e cudno i 2001 da ni se desi.
    Ve sakam site i sakam da si se karame na temi za gotvenje, za svekrvi i dr gluposti, ne za politika.
    Denes od dve zla, ke pobedi ednoto.

На Kitten, Lady Phoenix, Winter Lady и 7 други им се допаѓа ова.
  9. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Јaс не сум дoмa,ми се јaвијa тaкси дa ми прaтaт.
    Дa се рaзбереме,јaс не глaсaв,не пoддржувaм никoј,мoментaлнaтa сoстoјбa ми сметa,зaштo не се цени шкoлoтo,не се цени трудoт.Влезени се нa рaб без знaењa,и утре тaкoв некoј кoј не видел книгa вo живoт ќе му oдиш нa шaлтер ќе ти зaтвoри тoa стaклoтo кaкп дa е нз кoлку нивoa нaд тебе.
    А дa,имaм вo мн блискo oпкружувaње,применa нa рaб(oбрaзoвaние)немaше диплoмирaнo,зaврши влaгaш нa рaб и викaaт,a кoлку штo имaaт пред неa зaвршенo чекaaт,зaвршувa зa мин мoжен рoк.Рaбoти,aмa сaкaлa нејќелa тел звoни мoрa нa митинг.Тoa нее држење у рaкa???

На Rama, lovely97, LollySky и 2 други им се допаѓа ова.
  10. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Mila i taa ima svoe mislenje, ama ti napna. Te razbiram se raduvas deka diktaturata padna. I jas isto. Ama ne se raduvam deka ludak pobeduva.
    Ne mora site isto mislenje da imaat, posebno postarite koi go pametat vladeenjeto na sdsm.

На Abeja, PaLaVa, Petra777 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    А тоа дека ќе има промена ќе има ама дали ќе ти се допаѓа и мене и тебе, тоа е веќе др. нешто. Позз

12. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.490
    Најсмешно ми е шо се фатиле за двојазичноста како слеп за стап. Демек нема сега двојазичност па ќе се воведи а(facepalm)
    Не сум јас партиски определена ама за овие да бидам ВМРО шо испустија се, не сум глупа.
    Туку до некаде ги разбирам можи овие од Грујо, сето неписмено е со државна работа, последниот стана прв, не му е таму него за работа ама си работи т.е пие кафе в чаршија, а му течи плата.

На Gosh, steffriss, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  13. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    за сега доста му е. онака сакав да го преспијам денов па од утре да се замарам.ДМНЕ е разнишана сериозно,ама не знам дали од тронот е симната.
    Народот се освестува.
    Се читаме утре!
    п.с. штета малите партии мк што не земаа некој мандат...се надевав Стојанче ќе земе нешто.

На Lady Phoenix, steffriss, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  14. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    1.583
    Ќе видиме дај боже да ни годе, не викам не.Позз

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Уште 50 000 гласа останаа да се пребројат.^_^
    Едит 18 000 е разликата, се намалува.

На allaround му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    И не се завршени се додека не се формира влада. Рано е за еуфорија ама кој како гледа на ова.

На glosipgirl, okcenzi и allaround им се допаѓа ова.
  17. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Резултaти кoнечни немa уште??

18. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.174
    Допаѓања:
    137.418
    Епа такви неразумни суштества можат да ѕвонат по телефони, одат по куќи, видат такви евиденции. Разумен и образован човек не би го сторил тоа. Мора да си малце приглуп за нечиј пион да бидеш.
    А коа ќе почнат да се враќаат кредитите за спомениците тогаш да се шиба некој у гради колку е добар Гwујо. Искрено не сум ни за другите, али ми стојат како поразумни во одлуките.

На Rama, Jason123, Yowannty и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Gledash so shto se zanimavate? Shto Zaev napravil i ne napravil. Abre na vlast ste 10 godini. Shto se smeni na podobro vo drzhavata? Pogledni vie shto napravivte potochno ne napravivte! Svesna li si kolku narod zamina od Makedonija? Begaat vo prva prilika. Se molite po telefon da se glasa za vas. Potkupuvaat glasovi. Ucenuvaat na vrabotuvanje samo dokolku chovekot ima partiska knishka! Demokratija ili ne bash? Ne zboruvam poveke za ova so tebe, svesna sum deka sekogash ke ima razlichni razmisluvanja. Samo pak ke recham, greota za decata shto tek treba da rastat i da se razvivaat kako lichnosti vo taa drzhava..

На Gosh, sparklie, purple..m и 17 други им се допаѓа ова.
  20. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.767
    Допаѓања:
    21.479
    А и да, уште нешто сакам да кажам и легнувам.
    Најголем број од поддржувачите на вмро, кои го гледаат никоwa како бог, се прости и необразовани луѓе кои немаат 2чисти и можат да бидат манипулирани како сакаат.Фрли им само неколку трошки и ќе почнаат да трчаат по тебе како песови.Сум била во допир со многу такви не е ова од ракав кажано.Велам најголем број, има и еден мал процент кои изиграваат газолижачи за одредена цел и тоаа мноогу вешто го прат, паметни си се.Е не, ќе работат за 200 евричи, сигурно.
    Во необразовани луѓе ги ставам и пензионерите, кои се радваат како деца коа ќе му поклониш паќетче на покачувањето на пензијата за неверојатни 700 денари, и бесплатните екскурзии и бесплатните бањи.А во студенските домови печурки почнаа да растат колку тупаници, али тоа не е важно.Зошто да се вложува во студенти, млади и надежни ко ионака ќе му ја летнат од државата.Паметна тактита.(y)

На Gosh, Oxymoron, Lady Phoenix и 18 други им се допаѓа ова.