Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Баш целата моја населба е страствен и смртен поддржувач на ВМРО, ете баш од таму јас имам за право да кажам дека поголемиот дел од нив се пропалици. Наместо да се трудат да се дообразуваат или да најдат работа, тие дремат по штабовите и се крстат во вработување со книшка.
    Е, затоа државата полека но сигурно ни тоне. Се вработуваат “дремачи по штабови“, без никаква работна пракса во врска со работното место кое им е дадено.
    Факт е, дека членовите на СДСМ се пообразовани. Тоа и членовите на ВМРО го имаат јасно и гласно признаено.
    Се фатиле за Бранко, како тој да се кандидира за премиер, а не Радмила Шеќеринска |(
    И згора на се ќе речат дека се како паричка, како лице и опачина.
    Па и за Ѓорѓе Иванов и за Никола може да се каже истото, со таа разлика што во овој случај Никола е и пртка и глава :|

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Баш целата моја населба е страствен и смртен поддржувач на ВМРО, ете баш од таму јас имам за право да кажам дека поголемиот дел од нив се пропалици. Наместо да се трудат да се дообразуваат или да најдат работа, тие дремат по штабовите и се крстат во вработување со книшка.
    Е, затоа државата полека но сигурно ни тоне. Се вработуваат “дремачи по штабови“, без никаква работна пракса во врска со работното место кое им е дадено.
    Факт е, дека членовите на СДСМ се пообразовани. Тоа и членовите на ВМРО го имаат јасно и гласно признаено.
    Се фатиле за Бранко, како тој да се кандидира за премиер, а не Радмила Шеќеринска |(
    И згора на се ќе речат дека се како паричка, како лице и опачина.
    Па и за Ѓорѓе Иванов и за Никола може да се каже истото, со таа разлика што во овој случај Никола е и петка и глава :|

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    :o :( :rofl: :rofl:
    Да не знаеш дал да плачеш или не :lol:
    Отсекогаш било така, Елитата и интелектуалната структура секогаш била од кај СДСМ, се знае тоа па нели се прва основана партија а за да основаш партија во тоа време се знаело кои МЕНТАЛНИ капацитети и на кое интелектуално ниво требало да бидеш. Образованието е друга тема ;)
    Е сеа другите кои се собрале и си направиле партија за и они да видат како е на власт се знае какви им се симпатизерите, одлик на лидерите :P или останатиот дел мислам на тие уценуваните, заплашуваните, споулавените, или остатокот кои до гроба се со нив заради корис, интерес и лични добра :lol:
    Секако тука се и исклучоците...

На milky-candy и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  5. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.246
    Допаѓања:
    27.878
    Го допреа дното вмро...
    Има флаери во сандачиња со слоган

Гласајте за својата иднина.Гласајте за Бранко Црвенковски. Заокружете број 13 ..
    Многу ниско паднаа. Многу !

6. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    :o :o :o :o
    Kажав јас погоре... Нивото и културата им е на многу бедно ниво.. За членовите нивни и не се коментира :x

На happynessss му/ѝ се допаѓа ова.
  7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Еве пред малку се вратив од гласање. Ако ви се верува, 99% од луѓето од мојата населба се за ВМРО. Каков џган (не сакам да вреѓам, ама овој пат морам). Се дерат по ходници, се церат како зелени......абе ни трошка култура не се покажува. Битно ВМРО-вци се, а и малите поколенија ги воспитуваат тоа да бидат.
    Го слават ликот и делото на фамилијата Мијалкови, како они да им го носат лебот дома |(
    Ни Саша, ни Јордан нема да ги одгледаат и воспитаат нивните деца......ама кој има мозок да го сфати тоа :x

8. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Да ти дадат до знаење уште во ходник за кој МОРА да гласаш, оти ГЛАВНИ СЕ :fubar:

9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Некои од сдсм му викале на тетин ми: Во недела ќе тепаме, а во понеделник ќе ти го срушеме трлото. А тоа трло е извор на егзистенција на неговата фамилија.Затоа не зборувајте дека само вмро им се заканувале на луѓето.

На Lux и baguf4e им се допаѓа ова.
  10. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Леле ФБИ и знеше ли зошто младиве во нашава населба се за ВМРО?
    Зошто нашиот градоначалник го спаси тогаш МЗТ од пропаѓање,и сеа ајде сите продадени души одма за ВМРО а до вчера песни за СДСМ пееле |(

Да Starbucks, и од на баба ми комшивката од мажот и третиот братучед,епааа на неговиот кошија така му рекле :wasntme:

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас не зборувам за комшиката, разбра?
    Нема потреба мојот тетин да лаже.
    А ти можеш да си пишуваш што сакаш.

Нормално дека не ти одговара ова што го пишувам, па трескаш глупости.
    Сиротата.

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    да да, нашата населба вмровец до вмровец е |(

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Тоа се лековерни луѓе....и јас сум за МЗТ, па не дозволив да ми го заматат рационалното размислување :x

14. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Леле ај жити бога порасни па дојди да ми продаваш памет.Не мислам со деца да се препирам ,не си на мое ниво :) Ај сеа нека идат твоите и тетин ти што ти го пунат паметот,да гласаат за Вмро за твоја подобра иднина,а ти иди играј жмурка на плоштад кај спомениците.
    И не ми се обраќаj веќе,пошто јас сум сирота а ти извираш од "мудрост". :D

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Kaко прво јас не ти се ни обратив тебе кога го напишав тоа.
    Како второ јас сум доволно возрасна за да сфатам што е добро, а што не.
    Како трето, ова совет, прифати некоја критика за твојте драги комуњарчиња.
    A kako четврто, јас не сум дете за тебе, 1 година сум помала од тебе, што не значи дека сум дете.

16. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    А глеј чудо.....Само јас вратив од кога пиша ти и одма после тоа ти тоа го пиша,а немаше ни едно мислење меѓу нашите.
    Многу ми е мило вака од мала што си паметна :wasntme:

Нејсе децава,
    него овие поголеми деца од нив се..

http://www.youtube.com/watch?v=pVdD365rGp8
    :D

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Mислев на првиот коментар, срцка.

Не планирам да се расправам со некој кој само знае да навредува.
    Чао.
    Пријатно.

18. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Да СДСМовците имаат и докторирано :!:
    Си имаат тие диплома, ова де сведителство за завршено шесто одделение и со тоа сведителство(ова де партиска книшка) си влегоа во Рек кога беше СДСМ на власт и си земаа по 30 000 плата
    Ако сакаш и име и презиме за пример можам да ти испратам по ЛП
    Не дека ВМРО не вработуваат така, ама барем тие таквите без никакво образование чистачи ги ставија

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сами признавате дека во населабата се сите вмровци и си ги плукате комшиите како биле џганови, пропалици, а зошто се такви ако се некој се запрашал ?
    Можда немало да бидат пропалици ако не ги зафркнел некој во време на комуњариштата, или пропалици се дека се за ВМРО ?
    Не можат сите да бидат како комуњањриштата, знаете што е разликата во вмро и сдмс, што првите се мгноу попоштени и не крадат за сопствени цели, гледаат речиси за сите исто.
    Мене моите дома НЕ МЕ ТРУЈАТ со политика, татко ми ми има кажано, јас тебе во тоа не ти се мешам, твој избор, твое право на глас кога ќе го имаш, исто како и за религијата, ти одлучуваш во што ќе веруваш.
    А и немаат време искрено да ти кажам да се замараат со мене труејќи ме, имаат многу попаметна работа.И сум му многу благодарна за тоа, не сум како некои мои врсници ШТО СПИЈАТ ПО ШТАБОВИ ВО СМЕНИ, НЕ ОДАМ ПО МИТИНЗИ ВО СИТЕ ГРАДОВИ, еве конкретно за сдсмовците, ја исмејуваат владата (тоа што беше со производите акутелно пред месец дена) ЗАСТАНУВАА НА ТЕЗГИ ПО ГРАДОВ ДА ПРОДАВААТ МЛЕКО И ЛЕБ . Разликата е тоа што, на овие истиве деца додека беа сдсм на власт ништо не им фалеше(не им фали ни сега) родителите со фирмите ги испокрадоа луѓево, па сега не се моќни како тогаш, заглавени во долгови (баш поради тој период кога сдсм беа на власт и ги правеа тие работи) и сега нормално ќе го бараат пак Брначе или Шеќеринкса сеедно, само да ги извлече и пак да си се вратат на старото.
    И полека, смирете страсти, што сега избориве во тек, ние овде очи ќе се си ископаме.
    Ама никој не може да тврди дека едните или другите (партии и симпатизери) биле пообразовани, од каде тој податок, направивте истражување?

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.768
    Допаѓања:
    162.876
    Лукс,ако си невоспитан не ти е власта крива.
    А комуњари јас тука не гледам.Всушност јас е се сомневам дека ти воопшто знаеш што е комунизам,туку го користиш ко израз и трето,по тн комуњарска политика,ама лицемерна и уназадена од вмровската нема.