Тие работи се наметнати ама ние си ги увеовме Бране кога им даде државјанства на косоварите, тука се направија матните води, башка тоа од нашите Албанци самите тие викаат дека до Косоварите има голема разлика и си одат по каузата тука нема збор. ЗЗ како ќе заврши, не ме зезај ќе запали авионот и ајт во Швајцарија ама ние, народот ... за нас не знам.
@Sesil епа затоа Мој термин не функционира, докторите ене ги во политика. Треба да се отвори опција за закажување преглед: Почитуван пациенту, ставен сте на листата на чекање, прегледот ќе биде релизиран кога докторот ќе излезе од парламент.
Се чудим на македонциве,срамота. НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР А? нема правда за мајките што изгубија деца,што не дочекаја внуци затоа што тија што сега ќе имаа уште поголемо право им ги потепаја децата.Браво македончиња,бравооо.Дајте им повеќе право,нека ни се посера на глава. Малку ни е. Нека ни биде планинар премиер,бравоооо !!
Види ние не сме БЦ па да викаш ние сме криви за државјанствата. Знаеш колку македонци станаа тогаш и беа против. Збориме за 97 год. Гостиварските немири. Овде пукна прво, а тоа во тетово 2001 беше залетот кој им го овозможи чичко Сем со бомбардирањето на Србија 96. Тогаш и Холандија прва бомбардираше, за тоа денес глава не може да крене од афрички мигранти кои се силувачи, деликвенти и убијци. Малку им е. Тоа зло Нато мора да згасне. И БЦ беше приморан и потплатен за тие 300000 државјанства на инцесоидите, кои денес бараат да заминам од мојот дом и да им го оставам на поклон. Бц и сдсм и ги овозможија овие права на инцесоидиве планински, а вемеро само го продолжи орото и не се испушти. Од фб Gordana Boshkoska пред 2 часа · Абе не ме прашувајте дали сум гласала, како прво ме нема на избирачки список, второ боли ме...... кој ќе победи и немам зш да гласам да беше убо во МКД ќе си седев , а не во друга држава сум за борба за чорба,,, и доста освестете се , кој и да победи ќе ве онакви до максимум зш и онака не им ќе гајле за народот, фала-пријатно.
Имаш право, не сме, со таа вина не живееме ама ова денес и оваа несвесност повторно... едноставно СДСМ ИЛИ ВМРО НИЕ СИТЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ, цела наша генерација носи одговорност според мене.
I normalno povtorno ke se zakacuvate za Branko,uste ve boli Branko vi e za se kriv.Branko dal pasoshi na kosovari,Branko privatizacija,Branko prodal fabriki drzavni,Branko se stremel za federalizacija,Branko kriv sto utre ke vrne bla bla bla bla smeshno mnogu.A da bese vmro na vlast t.e gruevski vo toa vreme mislete deka nemase da dade pasoshi tuku taka na kosovari?nemase da ja napravi privatizacijata da prodade se zivo i divo??Epa koga ke go pritisnea od nadvor veruvajte deka ke go napravese toa so 100% sigurnost i oro ke zaigrase uspat.I moze i togas pak Branko ke vi bese kriv.Strashno,kako vi go perat mozokot toa e nesto neverovatno. ...I daj istavete go covekot na mira,ne e veke vo politickata arena..mozebi Ljubco Georievski napravi nesto podobro vo toa vreme?obicna prodadena dusha...bugarofil so tapija sto javno vo edna bugarska emisija govoreshe protiv nashava drzava!
За тоа неколку страни предходно си ја раскажав мојата бајка за обединување на македонците и коалиција на двете македонски зла. Тоа е. Одбивам да пораснам во државава. Одбивам да бидам мирна и фина. Одбивам да бидам културна и воспитана. одбивам да бидам одговорна. Што ми нудат освен ова? Ај јас ке си гледам сакај или продај на фокс лајф
Да бидеме реални, Грујо никогаш не може да собере 63 пратеници. Ако собере (тоа малку морген)....не времето, туку не знам што ќе се расипе Време беше за промена искрено, ама не сдсм. Како што е и оваа власт, така и сдсм има крв на "рацете". Но од друга страна, зборите дека многу луѓе се иселиле за време на вмро, а не и од сдсм? О, не...грешка сте. Уште од 2001, почнаа луѓето да се иселуваат во енормно голем број и тоа надвор од државата. Бар за мојот град зборам, сега сме си прилично малцинство тука. До вчера и албанците тука си збореа наши, се разбиравме ама од ко им вети Заев за двојазичност, нејќат да зборнат ни М од македонски. Ај веќе ние сме навикнати, ама ќе ве видам вас ...
Јас одам да спијам, ќе видиме што ќе донесат следните врв 10 дена, да го поминеме и ова премрежје како народ натаму ќе видиме како ќе биде. Лека ноќ
Женски, јас само знам дека со албанциве сме во манџа, кој и да победи. Заев им вети двојазичност, но како е тесна работава, мислам дека и тој и Грујо нема да одбираат што ќе ветат само да добијат коалиција за формирање влада. Наеба народот македонски, и заев и груевски и вака и така си обеабедија станови за децата до сега...
Ај дур се слави од цел народ, бар да искористам прилика и да ви честитам нова год Епа мили мои феминки нека ви е СРЕКНА НОВАТА 1017 ГОД, уште малку дарк ера и инквизација. Знаете велат дека кој не учи на грешки, ке си ја пофторува историјата. Ние никогаш нема да научиме. ВЕ САКАМ СИТЕ хахаха камо да беа станови. Имаат и куќи и вили и јахти во странција. Едно е сигурно зајко ке бега во швицарска, грујо кај евреите. А ние? Ние нема да имаме нозе за бегање.