Они фотеља пари си обезбидели и тие и тие,ама народот на кој што му зависи работата од нив нека си тупи мозокот сега.
Абеја каква победа? И до кога? Реков режим не се руши така лесно. А ти нема потреба да си толку дрска и безобразна. Сепак плата зимаш од народот. Што толку те погодува тоа. Ај радувајте се, на трошките.
Не се изнаславија досега и едните и другите јадни! Само тоа и се прави во државава впрочем, се празнува и слави! Па и кога се си е подредено, тоа и ни преостанува. Ситни души македонски!
10 пратеници помалку а цвикаа по митинзи за 63 Нема апсолутна власт во собрание. Ај да видиме дали ќе успеат да состават влада. Секако кратко ќе трае. Режимот падна.
Нивниот лидер кажа дека без 63 пратеника, победа не победа, а сега среќни за едвај 51 и едвај мнозинство ќе имаат.
И да коалицираат со Дуи, ваква нестабилна влада немало никогаш. Не се радувајте затоа што ова ќе е нешто со краток рок, за многу брзо време ќе коментираме овде пак. Не е победа, не е! Вмро никогаш не изгубило вака, нијанса ги спаси, сигурно и таа нијанса ја наместија. Им се гледа стравот, се виде вчера, се гледа и денес. Џабе радости.
Брат коа ќе дое Заев и тие 150 може да ги немаш не генерализирај пред време. Хаха за платата гледај си за тебе. @anaja1 Многу не вреѓај со тоа глупаци покажува колку си само паметна ти.
А зошто мислиш ти дека некој па славел? Не се сите штабски глувци. А друго, 63?! Ма дај... Знам да ти е мака, ама тоа е сега. Признај ги грешките на твојата партија ко други вмровчиња и сфати си дека си ситна боранија. Не ти е право и признај си, сега тоа е. Во однос на тоа што се случуваше и како беше претходно, јас сум задоволна од резултатот и да е вака, иако има подточки за очајничките потези. Супер е дечки, на пирови победи и вакви разлики со претходни избори, све си е ок. Само шљам се лаже уште и тоа не дека се лаже, туку сигурната плата у администрација му е мотив. Сите имаме живот за живеење, жал ми е што некој ќе го јаде, ама сега...боље ситната боранија него ли сите. Сите сакаме убав живот и сите имаме кредити за плаќање, желба за семејство и иднина. И така... Овој не бил киднапиран битно...
Победа си е победа, едвај со 17,000 хахаах, 1,37 проценти победа, ..... А ГДЕ ЈЕ 63, anyone ? Ако радувајте си се душички ! Вмро 60+3 од дијаспората Сдсм 34 пратеници , во 2014, каков шут за вас во рок од две години А сега славете, чувајте парче торта
Гласачите на вмро како циганите каj мене во маало се, коj им плати за него гласаат. Добро е што се ефтини, 150 евра им е пуна капа, знаат дека толку вредат
Пирова ви е “победава” девојчице. А знаете и вие, ама ај... радувајте се уште некој месец. Ко ќе дојде април ќе ве згазат на локални, а најверојатно и парламентарни ќе има тогаш. И.... џабе ви е победата кога го изгубивте Скопје и Битола. Јас искрено сум горда на Аеродром. Конечно прогледаа. Најголема заслуга за тоа има залижаниот ни градоначалник. Едвај чекам пролет и се надевам на уште поголема излезност од неопределените како мене. На крајот ние ги решаваме изборите. Една порака имам до сите што вчера гласаа за мафијашките криминалци: Браво, ма браво!!! Вие сте “иднината” на државава.
Абе не викај предвреме и јас не сум за Заев и не му верувам многу ама така ако од памет си кажуваме вака би било нака би било 20 години ќе бидат се едни исти на власт и од Македонија ништо нема да остане.
Заминав да напраем log out од државава. Ни овие од СДСМ сакав да победат, ама па овие од ВМРО ич не сакав да победат требаше малце промена во државава. Ќе продолжат вмровциве да лижат газови за да останат на работа, другиве ќе напаѓаат и така цело време во круг. @Abeja зависиш од партија и затоа ти гореше под нозе, сега ти е полесно нема да те избркаат од работа. Треба малце на речник да припазиш
Остај што правеа, туку уште не доброиле Колку гласачи има МК, колку гласачки места, а им треба 24ч да се пребројат Срамота, притисоци до немајкаде!!
Tehnicka vlada i najverojatno povtorno izbori ke ima za nekoj mesec. Karajte se vie,vazno i ednite i drugite si sednaa vo fotelji .. gajle im e na niv za obicniot narod.