Еве го интервјуто да го прочиташ: http://aa.com.tr/mk/наслови-на-дено...а-за-сдсм-за-нејзината-визија-и-понуда/705254 А пред интервјуто на ФБ има вака напишано: Гледам режимските п(а)ртали како Република продолжуваат по стариот терк да шират невистини и лаги и сами да си ги интерпретираат изјавите кој се дадени за сериозни и професионални медиуми. Знам дека паниката кај режимот е голема затоа што запишавме ИСТОРИЈА предводени од нашиот лидер Зоран Заев. Граѓаните избраа ЖИВОТ наспроти РЕЖИМ!!!
Да беа дури и по шаблон научени зборови закон и правда, вакви работи немаше да се случуваат. Срамота е ова
Ne sum so se vo tek, mu cestitase nekoj na Zaev pobeda, mandatarstvo i tn. ili famava si e kako fama ?
Кога веќе толку сте загреани со избориве идете и гласајте за моите гурабии. Тесна е разликата, секој глас е битен.
Zavrsija izborite dzabe gurabiite se cestita na Gruevski i VMRO i na Ali Ahmeti, toa e voljata na narodot
Ќе им го дадеш оригиналното интервју и ќе им цитираш што тој сам пишал, и тие пак ќе ја постираат република со преземено интервју од друг сајт и извртени реченици. Другар ми Изет (луд, збуњен, нормалан)би рекол ограничени ко балкон.
Овие се комуњарски гурабии, направени со пари од СОРОС. Башка двојазични се, сакаш гурабии, сакаш пиварки ги викаш.