Со прегласување на неколку изборни места, се се менува. Сега и дпмне ке притисне, ама и на народот сега му е јасно дека никој ништо не им може Се поинтересно и поинтересно е БЕСА излегоа со изјава Плус вчера на емисија кај Борјан си кажа господинот од Беса дека Тачи на некој начин им ги препушта двата пратеника Значи сега ке имаат 7, најверојатно 8 а може и 9 А значи затоа Ѓорчев се заканува со немири а?
Кој тоа ќе ја направи војната? Ти? Ќе излезеш да се бориш? Против кој и за кој? Ајде кажи ми зошто ќе има војна? Или дпмне ќе пука за да остане на власт можеби?
Можеби. Или може шпунојте ке си го бараат ветеното зад заторени врати, она што само зајко и тие си го знаат И не ми се обракај лично. Јас како поединец си го барам спасот надвор. Како е во Англија?
Еве ти како знајна ке ме подучиш. Ајде подучиме греота е вака да седам, дека не знам за кого да гласам
Народов веќе полека ќе се олади...едните прославија, другите прославија, третите се испукаа по социјалните мрежи. Прегласување? Слободно, нека си прегласуваат сами Никола, Заев и тие што се местат за пратеници...нив си им зависи многу, а нас ништо.
Кога излегуваш со вакви сериозни обвинувања, треба да се поткрепени со докази. Срамота е што ширите ваков страв кај народот!!! Со години го плашите на ист начин!
Што е многу, многу е. Што претераа, претераа. Без разлика кој лапа мандат или два плус, разликата е премногу мала. Без разлика кој и да формира влада, јасно е дека ќе има нови избори. Само нас не тортурираат. Дај нека се изјаснат више еднаш за да знаеме кај да тераме фор гадс сеикс!
Кој тоа ние го плашиме со години? Што поголем доказ ви треба од тоа дека зајко ветувал и преветувал на шиптари за фотеља да земе? И пак. Кој тоа ние?
A доказот каде ти е дека ветувал нешто. Јас Грујо го чув, Зајко не. Плус, те гледам патриотка си... како можеш да го величаш оној мафијашот предавник што стави министер за одбрана УЧК, а?
Ти си слепа тогаш, ако ме гледаш како вмровка. Јас зајко го чув и во гв живам. Таксистот ни прашан ни прозван сам ми кажа. Шиптар. За гвујо си се изјаснив и повеке од доволно.
Зборов војна од уста не го извадија. Па може да се види кој и го посакува тоа. И в уста со зајко ветувал па ветувал, ниту програма му прочитале ниту митинг му изгледале да видат што ветувал. Ама затоа република и Сител со извитоперени и извадени од концепт цитати ги повторуваат одново и одново. Ние сме глупи ја да ви кажам, дискутираме со луѓе со ограничена перцепција.
Дај ми линк каде може да видам дека Зајко кажал дека ќе има војна? Гвујо и компанија ги чув, овој не. Таксистот може се да ти каже. Тоа не е доказ. Затоа и реков, кога излегувате со вакви сериозни обвинувања мора да имате докази, а не рекла казала муабети. Некој сериозно сфаќа бре! Има луѓе од памет се извадени. Аман!
Очигледно вие од сдс сте извадени од памет. Само вие ја полните темава. Човек една реченица ке пише вие 1001 и згора на тоа па вреѓате саде вас веке мозок и тече, а останатите еве од 2006 до веке 2017 може и 2020 други се на власт освен вас. Чудно како вие само вие паметни. Вие и шиптарите. Ај олабавете и дискутирајте цивилизирано, инаку тешко дека некад би гласала за вас
Од кај па БЕСА излезе за пратеници, ај сега фалат уште Љубчо и Апасиев пратеници и прегласување да бараат, ваков циркуз немало до сега.