Нема тука што да се објаснува веке кажа дик кој има повеќе гласови и кој е резултат 51-49,сега што е тука проблемот? Изборите поминаа мирно и сите се согласија со тоа,сега зашто Сдсм приговара? Затоа што сакат да направат фалсификат и да биде 50-50,па каде го има ова луѓе неможам да разберам,па признајте си пораз.
Мене ми е мнoгу чуднo штo Лaтaс жив гo немa дa филoзoфирa. Дo душa тoј веќе ружи сaди пo пoтребa дa требa ветрoт дa гo дувне. Сегa е пoлa вмрoвец, пoлa сдсмoвец. Дик ќе му пресуди
E и мене тоа ми е чудно, зошто на толку фалсификат и изборни измами ВМРО ДПМНЕ не поднесе ниту еден приговор
Вмро се согласува со резултат од дик затоа нема приговори,туку сега друго е прашањето зашто се прават притисоци резултатот да се смени кога све си е регуларно. Резултатот е 51-49 и така треба да си остане.
Знаеш, знаеш и ти колку е се регуларно, затоа ве немаше овде живи да писнете после гласањето. Миленко ваш уште вечерта кажа дека е 51:49 за СДСМ, ама срце јуначко на Грујо не додржа да не организира уште една намештаљка. И да, од сите изборни места уште во 19.30 беа јавени резултатите во кол центарот на дпмне, па на Грујо кога му јавија веднаш замина од изборниот штаб за да организира се, па се врати дури накај 12, во меѓувреме Ѓорчев го организираше членството по месните комитети
Таа е психопат. А на тој со вунестиот гз орден за гадост да му се дае, бар лице да скриел... болесници.
Знаете дека им гори под нозе чим член како ветрушка пратиле да ја спамира "вистината" на форум. Али истиот член викаше 70 пратеници ќе имале Вмро ... незнам баш дали да и верувам ...
А во центар кога прегласуваа 3 пати по барање на вмро, ок беше, а сега ајде ќе протестираме... Значи тие и по 10 пати да гласаат ок, а сдсм ако побара скокаат одма, дивеат, се понижуваат сами Диктатура... Епа не може така лавчиња, едоставно доаѓа крајот...
@An-na Ан, дописник на МИА од Брисел, што со еден клик на Гугл, гледаш дека само гостува по Шител и го пишува на провладини сајтови Ами, немој да се изненадиш, чим Развигорче го постираше
Незнам ни јас на кого да верувам дали на човекот кои викаше имало 500.000 фантоми,после 300.000 па 100.000 и на крај се виде дека немало,човекот кој едно зборува денес,утре трето а после некој ден нешто друго.
Ова за тебе ќе биде вистина се додека читаш владини портали и додека гледаш вести на Сител, Алфа и Канал5. Жално е што луѓе како тебе се слепи и глуви за се што им го пореметува нивниот розев свет.
Тоа се тие двојни стандарди што античките Македонци на чело со лавот Амди ги промовираат. Вчера кај Огнен се јавува еден типац и вика како само оние што гласале за вемерото биле граѓани на Македонија. Што знам.. можда ќе се разбудам утре и ќе бидам граѓанка на Данска, многу маки ќе ми се скратат. Патем, лавот Амди од затвор ли гласаше?