ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ!!!!! Зајко имал богатсво во Швицарска, видиш Гвујчо мисли на сигурноста па милијардите во Белизе си ги држи.Мијалков го заборавив, тој инвестира во недвижнини очигледно ај ако се покажете на форум ќе ве прошета до Монако да му го видите станот.
@tea20 @crimson Aха Кримке, што ги лажеш? Каде сме вонземјани, таму и соросоиди, па одозгора и Крисмас шарени #Реално, што инаку би им било противаргумент, кога тие за неутрално не разбираат Од неутрално, само павлака
Само во Македонија може да се случи (и некој да верува во тоа) дека опозицијата на локално ниво во провинциски град може повеќе да се збогати од Централната власт која апсолутистички владее 10 години. Притоа прави проект тежок скоро милијарда евра. Палатата на вмро само холограм е?
Важи. Вие сте најпаметни и само вие глеате подалеку од носот. Што во превод би значело, опсегот на видување ви е до најблискиот маалски штаб.
Кој е мотивот за загинување на невини лица? Зошто мислиш дека било кој татко не би го рекол истото за своето дете без разлика за кое дело е обвинет? Чисто информативно, ме интересира, политика не ми е вмешана во љубопитноста.
@darcy Дарси па и ти, што употребуваш такви тешки зборови сега....Мислев за холограмот де А инаку не е, туку палатата е проектирана на платно од шатор, со проектор од '61-ва. Холограм е сосема друго ниво од Супер Марио до кое уште не сме стасале
Неможам да верувам во се што пишуваат одредени.Зар ќе дозволевте да учиме задолжително албански,да ни учат нашите деца.Не сум ни за тие,ни за тие,али ако треба да бирам нема да го одберам поголемото зло,а тоа е да учам албански и јас и моето дете.Ееее полни автобуси дојдоа од Косово,беа организирани од Сдсм за што за глас,за ветено двојазичност и што уште не.Сите додека биле на власт краделе и ќе крадат,еден нема да работи чесно,па колку и да бил претходно чесен.
1. За тоа колку е добар образовниот систем, сведочи твојата неписменост. 2. Вие во штаб фаќајте се за што ви даваат, а ние ќе се фатиме за разговорите. Деца убиваат, ДЕЦА!
МА ЈОК...БОЉЕ КРАДЕЊЕ,ЕНДЕЦИ,УБИСТВА ПО НАРАЧКА,ЗАТВОР ЗА НЕИСТОМИСЛЕНИЦИ...АМА ЈАЗИК АЛБАНСКИ НИКАКО!
Zosto ako ubivaat deca ne izleze Katica so obvinenie tuku si zborite samo pa, posle kje bide Grujo go ubeduvase narodot vaka taka ?
1. Образовниот систем е воведен последните неколку години, а тогаш јас веќе и почнав да работам ( но тоа женска не значи дека не сум образована, едноатавно треба некогаш да се симнеш на некое пониско ниво за да можеш да комуницираш со одредени персони) 2. Каде ви се доказите за тие убиени деца ??
Договор помеѓу вмро и дуи за да се почне граѓанска војна... Еве ние жртвуваме рандом млади Македонци за убивање, а вие жртвувајте за во затвор рандом млади Албанци. Тие Албанците што се во затвор си работеле по Данска и Германија, па кога дошле тука ги фатиле... На емисија беше таткото на еден од Албанците, ако е до толку добар глумец, да дава лажни изјави пред толку луѓе, психолози, камери и водители во живо... Секоја чест за човекот.... Му симнувам капа. Ама едноставно се познава кога лаже човек, овој за жал не лажеше... Крај краева ќе видиме сите за брзо што е вистина.
Знаете дека кога потпретседателот од ДУИ го менуваше Вељановски во Собрание, седниците се водеа на албански? Во највисокиот дом во државата? Пред Заев? Каде ги сокрија Албанците со автобуси? Латас прв на граница ќе се нацрташе. Имаме снимки од "жителите" на улица Максим Ѓорѓија од локалните избори, на која адреса во Берово, Битола и Карпош сега ги сместија фантомите? И Аеродром со црква на секоја педа е позната албанска дестинација.
Мартин, Тамара... Сами си ги кажаа, не морашр никој од страна докази да приложува. А каде се новороденчињата за кои никој јавно не проговорува? Инаку, не знаев дека намерно се греши правопис, само за да бидеш на "нечие ниво".