Добро како не ти срам така да кажеш па тие се Македонци кој си ја бараат правдата кој веке ДИК ги соопшти конечните резултати и победи Вмро што е тука проблемот? Вашите шарени со месеци шетаа,урлаа,тепаа полицијаци,кршеа државен инвентар тоа во ред а?
Од ВМРО освен што се "патриоти" се и "големи почитувачи" на демохристијанските вредности демек "Не се швалерисувај", семејството/бракот ПРЕД СЕ, многу детни семејства, не ја навредувај и почитувај ја сопругата ...и вака си седам и си мислам Н.Г. во 2014 год со помош на поповите од МПЦ позади него рече "Ако изчезне македонскиот народ најголем товар ќе падне врз жените бидејки не раѓаат доволно и несакаат многу детни семејства туку сакаат само кафе и да шеткаат само" Па жените не се икубатори за правење деца и сега кој навредува жени тука. "Семејството и бракот се пред се! Повеќето од ВМРО се разведени/ги кријат или не се женети сеуште и немаат повеќе од 1-2 деца И сега кој морал е тоа? Абе се што ке кажат обратно прават од тоа, народот си пати...со години.
Што е тој звук во позадина ко нуклеарки да летаат? или ко да усисава некој? Ветрушка не ме цитирај... Кога јас те прашував прееска не ми одговараше, а сега за глупости не ме цитирај.
Од дик заминаа на пауза... Замсили не ги оставаат на раат да продолжат, а за вмро кога разгледуваа пред 2 год ок беше...Тибам и држава и се.
Нема да те цитирам но сфатив дека Вмро ке биде вечно на власт,знаете зашто затоа што си ја сака МАКЕДОНИЈА.
Колку си се контрадикторни овие од ДИК значи... значи неверојатно е што повеќе ништо не ме изненадува. Неверојатно е што луѓенцава не ги боли едно поскапување на струја, ама за партија на мразов ќе дремат. Ах бре македонче, само напред одете бранете ја Македонија од фиктивните ваши непријатели, всушност правејќи и поголемо зло.
@kravce Оти си Кравче изненадена? Па доволно ти е на анонимен форум, од еден член да ја разбереш заслепеноста, а не пак надвор да излезеш. Ќе владее ВМРО, ама не оти ја сакаат Македонија, туку на оФците не им пречи да одат со скинати чорапи, додека Грујо се грее на позлатен мермер. И вака жестоко го бранат во вакви апокалиптични моменти, кога е најважно да си остане на престолот, а после кога помине циганската пародија, пак ќе си се жалат. Ама шу е битно тоа
Не сум, не сум, далеку од изненадена Ех се исплашија и од потписот на една тетка Фатиме. Што ли ќе се случи да се отворат сите избирачки кутии...
Новинарка: Зошто протестирате пред ДИК? Член на ДПМНE: Не сум толку писмен да Ви објаснам. https://www.facebook.com/kriminalit...7218685112996/720067671494761/?type=2&theater
Ај честито 500 страни бистрење политика! Нека се множат, ама следните страни да бидат за фалење од/на државата П.С. Ептен оптимист јас
Само кај нас терминот "спонтано" нема спонтано значење. И ја мислам дека на сите ни е јасно (освен на некои нели..) дека за целава моментална ситуација ниедна страна не е чиста. Сега борбата е кој прв ќе падне под притисокот, а другиот чорба. Ептен голема драма за мала држава како нашава.