Who Федерализација и кантонизација Федерализација и кантонизација said Федерализација и кантонизација my name !? Федерализација и кантонизација Федерализација и кантонизација Еве сум !! П.С. Цел ден не сум дома, тек сега седнувам пред телефизор и пратам во живо што се случува @Someonespecial Ти благодарам за нотификацијата
@Читател Читко, а можеш да замислиш колку само моќни и паметни се чувстуваат изговарајќи ги тие зборови подолги од 3 букви, што звучат нешто сложено? Патем, каква е ситуацијата моментално пред и во ДИК, некоја информација? Дур да стигнам до телевизорот
Se zbuni covekot. Mislese deka e na koncert pa im vika "posilno" i ovie odma EDNO IME IMAME Kako im se vika na ova ladnovo ne znam Ama znam deka i sdsm bea tri meseci so satori pred vlada Auuu Sto narod
@Summerlover јас изгубив лајв стрим од внатре, од надвор Ѓорчев јаде...кхм... Се моли ДИК да направи пауза до 5 сабајле, сакам да ја видам таа снага на силниот македонски народ како стои надвор цела ноќ борејќи се за оваа земја. Ајде можете вие!
А најголема иронија моментално ми е, пеат "...кој душман ќе влезе, жив нема да излезе..", а 10 години во коалиција со терористи се. Се надевам ниеден странец не ги глеа дешавањава, изела ме туџа срамота е работава, не знаеш кој е понекултурен. Тие внатре или тие надвор. Да не знае човек дали да ги жали што на ова ладно време стојат таму и пеат песни за некој трет да си го прчи, или да ги ругаш на паметот поданички и послушнички по секоја цена....
Kaj nas vo edna od najgolemite pakari EVROPA nisto ne pisuva na makedonski NISTO. Se e na spunski i ne znae covek dali e mis ili ciza. E toa e.
@Summerlover Иначе во ДИК се испитуваат сведоци од некој изборен одбор, фалело ливче, некој гласал ама не гласал, ама имал потпис ама немал..
"Not sure if протест or Фолк фест Валандово пред ДИК.", (штотуку ми праќа сестра ми од Фејсбук нечиј статус) @kravce Некаде прочитав дека еден изјавил дека кога дошол да гласа, му рекле дека веќе некој гласал за него