Освен ако пропуштив некој друг тоа е тетка Фатиме Отишла да гласа, ама веќе некој имало потпишано на нејзиното место па ја вратиле. Имаше увид во потписот што го ставила, на што прво претседателот на дик рече дека не е ист, па после изгласаа дека бил ист за на крај да се побара помош од стручно лице
@kravce Цц Јас мислам, чим вака на Тошо и Мара се прават оние од Дик + испраните мозоци надвор пред истиот, сите треба да отстапиме и нека Грујо си се врати со позајакната диктатура, а на нас останатите по еден бугарски пасош и чао Лаура, што би рекол Изет
Поздрав од мене, утре посао, не сме оправдани од работа како одредени Спијте мирно ни ја чуваат државата на улица
http://fokus.mk/miloshoski-dik-ili-...pobeda-ili-ke-se-soochi-so-gnevot-na-narodot/ Што се мислат бе овие, дека државата е на татко им ли? На законски потрепена процедураа, се глупираат таму. Па со гневот нивни ќе се сооочеле, а само тие ли се народ, свесни ли се дека сите што гласаа ПРОТИВ нив се повеќе. НА војна ни повикуваат , што му е филмот на овој и бате Ѓорчев? А кога имаше по три прегласување во центар на локални, тогаш што требаше другиве да направат?
Ај додека сте активни на темава Помош Помегу Анатомската Сиена и Силвер Ион контур која да ја земам? Овие од Тач веке ги ставам само под задник
Јас се извинувам, можда нечиј баба дедо се пред дик, ама овие стварно не се нормални. Оро играат, пеат, се веселат, како да добиле на лото. О Боже, што ти згрешив?
Со автобуси ги носеле од други градови сега. После полноќ и на 0 степени. Зборете ми за психопатија и Стокхолм синдром...
Ако се малоумни да прават глупости поради партија тогаш треба да се запрашаме дали треба да постоиме како народ
Ако продолжи вака....Бетер од Украина ќе станаме. НЕ ВРЕДИ! ама оди и докажи им на испиени мозоци....
Ги одбија ли приговорите? Си легнав немам тв у спална. Ајде кажете, не ме држете у неизвесност, ги мислам овие цела ноќ ли да седат на ладново. Ветрушка е сигурно прва на оро таму Ајде кога ќе се вратиш, импресии да ни пренесеш, колективно сме загрижени за тебе овде, фали твоето присуство.
@ludoto19 Не станавме до сега Украина од шаренине револуции и куртон револуционери, нема да станеме ни сега
Ех што дочекавме една 80 год Фатиме да ни решава за судбината на земјава (таа старата жена што не ја пуштле да гласа и сега чекаат експерти за ракописок, дали потписот е нејзин и дали ќе се прегласува) Поважна улога има од Хорхе во овие 10 год Фатиме за претседател! Таа си спие, не дека нешто посебно ја интересира политика!