Дали мислиш дека некој од нив би можел да ти објасни што било? Дошле они... за секој случај. Нека мрзнат, кој ги врти
Ај да протестира СДСМ разбирам, ама што бараат вмроОВЦИТЕ, нели победија? ако се сигурни во победата зошто протести?
https://www.facebook.com/NovatvWeb/videos/776488345835230/?__mref=message_bubble Некој си игра со државата
Дпмне се спремни да војуваат против албанците Мислат дека тие им се криви што ДИК пребројува А СДСМ биле предавници шо ги поддржуваат Албанците Трагикомедија Нема да ме изненади да стане многу посериозно од што е сега. Никогаш не потценувај дпмневец кој бил 10 години на државна копана
Да се дообјасниме за двојазичноста Ако има некој ко Амди овде, и не може да ја соџвака материјата, само ова нека проба да го прочита и разбере
Тоа со контра-протестите е "изум" на еден "голем демократ" викан Милошевиќ, во Македонија тоа е доведено до СОВРШЕНСТВО! Во стилот "Ти мене протест ми правиш пред влада/собрание, сеа јас на тебе КОНТРА-ПРОТЕСТ пред Бихаќка (СДСМ). Студенски Пленум VS КонтраСтуденти Земјоделци VS Aдминистративци Стечајци VS "Жртви на транзицијата" на Бранко Црвенковски Здружение на бранители од 2001 VS БЕДЕМ Предавници VS Патриоти Шарена Револуција VS ГДОМ Лекари VS КонтраЛекари Тутинари VS откупувачи на тутун И други... P.S. Овие контрашите абе одма се познаваат по нивниот израз на лицето не смеат ни буква да пропуштат често се како "здрвени" и читаат се како што е напишано во ливчето (принтано се разбира во ВМРО) и после "сосема спонтано" си одат...
И во контекст на сличето на prominent... уште влада на ЗЗ ни фали и да доутапееме, ако не... НГ ќе не доотепа. Не е ни смешно што со денови се докажувате кој од кој поглуп - од ВМРО, а од друга страна...паметен, едуциран, елоквентен и нашетан човек оди и го заокружува и пооддржува Зоки. Стварно страшни се овие нуспојави од децениското владеење на еден Николче и фамилија. Стварно. Слушајќи ги и ДИКовци мене не ми е јасно, како не ви се превртуваат цревата од тоа што такви дебили од партиите ги плаќате и поддржувате... стварно.
Имам многу тетки, сите ги сакам ама една ми е така поомилена. Тежок вмровец. Ама тоа не ми значи апсолутно ништо кога муабетот со неа мајка ми мењава. Се немавме слушнато скоро 2 недели, нетипично за нас. И вртам сабајлево... ладна, не и се разговара, болна легнала цела недела, како можел зајко ова да го напраи, како и идело да собере куферите и да си замине. Едвај чекав да заврши муабетот и милион пати се покајав што се јавив. Па зар еден зајко или блујо треба да дозволиме фамилии да раскараат? Не знам.. до мене ли е? Нормално ли е да паднеш болен за било која партија, а патем ништо не ти зависи од нив во животот? Или ја неам разбирање или не знам што да речам... Ама ја мислам дека сите вие што паѓате болни дал за едниот, дал за другиот НЕ СТЕ НОРМАЛНИ!!!
Дa сумирaме: Филип Петрoвски - Пoрaкa дo aмбaсaдoрoт у крaтки црти зaкaнa дo Бејли, дo САД, кoј ретaрдoс бoжее Амди - Ќе му пaлиме свеќa нa Зaев Вaлентинa Бoжинoвскa кoјa е директoр нa некaкoв си религиски центaр - Oвa ќе билo нoќ нa дoлгите нoжеви (нештo шo се случилo зa време нa нaцистичкa Гермaнијa кoгa Хитлер и бaндaтa убиле 150-200 неистoмисленици) Сите зaеднo пеејa - Ќoсетo е жив Кaкo пoинaку дa ги нaречеш oсвен лудaци и ненoрмaлни?
Филип штотуку одеше во живо на фб. Дпмне планира да го промени името, т.е. од вмро-дпмне да се исфрли дпмне и да остане само ВМРО, затоа што ова било борба за Македонија Паре су скупе данас. Што се веќе нема да измислат за да си спасат гз?