Алооо не сум јас тема?Дај ве молам немате што да кажете ли попаметно? Сите што сте гласале за предавникот Заев се предавници. Не сум видела толку комуњари да се соберат на еден форум,затоа и ретко кој сака да пишува тука.
Вечер ти предлагм компир д си врзеш на глава инаку како ќе спиеш зошто ветрушка те пријвила Има нов модератор на политика, не е реин
Види си ги мислењта прво, па после кажувај кој нема а кој има попаметно да каже... По една буква пишуваш во темава, не составуваш ни реченица. 300 прашања ти поствивме и ништо не кажуваш... Па што се мешаш во темава?
Златна ти си таа што нема попаметно да каже едно исто го повторуваш наназад едно 10 страници, а некој ако те праша не одговараш, се правиш наудрена, а на секој му коментираш.
@Vetruska Па точно, тема не може да биде некој член, туку мислењата на членот, затоа и се развиваат дискусии. Што конкретно не разбираш во моето прашање за поцртаното што е твое мислење? Јас само сакам да го појасниш истото, бидејќи не сфаќам. Во однос на останатите мислење за Заев, кажав јас дека од неутрално само павлака, а очигледно и од спонтано, само абортус.
Си го кажувам мојот став и имам право да не одговарам на кои сметам дека прашањето е глупо. Ниту јас некого терам да ми одговори. Ако сакате вака лично да се навредуваме тогаш во ред. Вие повеќе сакате да провоцирате и да се исмевате него да се дебатира на темава. Пак ке напоменам не сум должна да одговарам на ваши прашања,мое лично право е на кој ке му одговорам,мислам дека сум јасна.
Деструктивци, соросоиди, предавници, албанци, хорди, исисоиди , хамасоиди, терористи, платеници, ѓубриња, националисти, насилници .... избери си кое ти одговара според хороскоп.
А и да се дополнам не сме се собрале КОМУЊАРИ туку половина од тие што дискутираме тука сме неутрални и против и само против власта. Не знам зошто некои луѓе тоа не го сфаќаат дека може едноставно да си против ВЛАСТА, а во исто време да не си за СДСМ.
@veteruska Зошто прашањето ми е глупо? Ајде барем тоа објасни ми го. Што е глупо да прашам што подразбираш под: Еве и го болдирав. @Yipman2 Ја сум на 42-ри Мај родена, шу сум во хороскоп? Дај пресметај ми
Инаку 450 илјади не се ни пола од 2 милион народ, чисто онака Друго сакав да те прашам, пази го ова... Вмровците идат на митинзи и протести со 1.Икони и други црквени стварчици 2. бла бла бла 3. српски знамиња.... ама Србите не ја признаваат нашата црква. Го гледаш ли проблемот во оваа ситуација?
Ветерушка, девојче, те прашаа и други и ќе те прашам и јас озбилно и без сарказам - колку години имаш? Ми звучиш и личиш ко неколку особи на 15-16 години по фб што сум ги приметила дека им се полни профилите со линкови за политика и возвишување на партија. Најсериозно по стилот на пишување асоцираш као да си на возраст кога не треба уште да се замараш со политика и да се расправаш за партии... еве не знам
@veteruska Бидејќи гледам си си го редактирала мислењето, да се надополнам и јас. Каде сега виде навреди во последните мои мислења, за кои патем ме пријави? Најкултурно те прашувам да ми објасниш што мислиш под тоа што си го напишала, бидејќи не го разбирам, а ти ми велиш дека само на кој сакаш на тој ќе реплицираш, автоматски што би значело дека на кој уствари ќе одговараш? На оној што само те поддржува или?
Јимпан дај просветли ме молим те стварно незнам зашто Србите не ја признаваат црквата,ако сакаш објасни ми? А тоа што ја продадовте државата на Албанците тоа не е битно нели?Утре моите деца ке учат албански.