Затоа што политиката на ВМРО не им одговара на ДУИ, ниту на Албанците. Ахмети си кажа пред избори, а и документот од викиликс го потврди истото
За само две години, СДСМ успеа да му одземе толку приврзаници. Претходните избори имаа пола од гласовите на ВМРО, сега разлика од 20 000.Некој треба да се замисли.
се прашувам како можи некој да гласа за вмро???????? леле каде живеам ќе се убијаам овај ги соопштува резултатите за некој села шо прв пат ги чита боожееееееееееееееееее
А1 не лупа глупости...жими таа телевизија ја кажваше вистината и беше против вмро дпмне..таа е најдобра телевизија...и ако се затвори ќе знаеме зошто се затвори затоашто не е вмровска телевизија Јас ни Груевски не го видов...мислам дека е разочарен со каква победа победе
Вас би треба тешење, срам би ми било искрено да славам на вакви резултати.Пак ќе кажам, во споредба со претходните.
Богами, после сета таа жестока кампања против владава од А1 и СДСМ, по тие три десничарски партии што излегоа за да му одземат гласачи не би рекла дека е лошо.
Ајде со среќа нека ни е ПОБЕДАТА !!! Ајдееееее !!! Немало ВМРО да победи, немало да има 50 пратеници, а ПОВЕЌЕ од 50 ќе има !!! ЧЕСТИТКИ !!! Реков јас ќе пишам на 5 јуни. Поздрав! Ај сеа тишина сите сдсмовци !
А не ти е срам да си секогаш во лузерскиот тим? Или сега сте помалку лузерски па сте среќни? ... ехх тоа е проблемот со левицата имаат секогаш ниски цели.
Чекај сеа, да смисли како да се вади, да смисли неправилности, како и секогаш Абе да, се е вистина што кажуваат на А1. И водата дождовница во Кичево кажаа дека од чешма ја точеле, и тоа е точно. И Рамковски е невин. И све... Колку измислотини сум слушнала на а1 ни на филм не сум видела.Но има позитивно нешто - секогаш знаат одлично да ме насмеат со нивните глупости И не, не се секирајте, А1 нема да се затвори поради изгубените избори.... Со она НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ А1 ДА СЕ ЗАТВОРИ ГЛАСАЈТЕ ЗА СДСМ, изиграваа жртви и мислеа така ќе соберат повеќе гласови... Што им успеа кај некои луѓе кои се лесни за манипулирање, кои не размислуваат повеќе и веруваат во она што им го сервира телевизијата... За среќа не се сите такви
Ние си продолживме мандат и покрај другите десничарски партии кои одзедоа гласови, да. Кој што сака нека рече! Епа ќе трпите до 2015 ! Чао