Ајде соросоиди повлечете се од темава ве молам. Нека си коментираат само ветрушка и баба, пошто очигледно премногу им сметаме ние останативе, па дури и невидено ги иритираме. ГЛедам се крева тензија на секое одговорено прашање од страна на соросоид. Ве молам, тие се патриотки, борци, лавици, а ние што сме? Ајде пауза стиснете малку, нека се радуваат и нека си коментираат насамо. Баш да видиме тие две каква дискусија (дијалог) ќе разврзат. Македонија е вмровска Ѕемна, па и форумов треба да вмровски!!!! ДА живее Никола и Гордана!
Да живее Мооакедоониаја на чело со Никола и министерката Гордана и Ѓорѓе ќеки, ќеки, не гаси камера Вакви се сега овие пред ДИК! Легендарното видео!!
@JollyGirl Па смета дури и што ве поздравив во соодветната тема,а немав никакви лоши намери...се нападна член како мене со голем број на мислења и тоа квалитетни (ух ова малку како фалење дојде). Зошто сето тоа? Демек сме ја ругале ветерушка,а уствари таа нас овде не руга на секој можен начин...туку арно прееска кажа @Summerlover на крај ние ќе сме виновни и еден од нас ќе јаде бан,а не некој ко ветрушка
Вечерва треба да се видам со пријателка после долго време. Размилувавме каде да одиме, за да се видиме и поразговараме. Иако одлучивме, најверојатно ќе го смениме планот за пред ДИК на по една ракија и мезе збогатенo со малку народно. Според некои неофицијални информации можно е и да преспиеме таму поведени од мотото на веќеприсутните. ПозЗ3³ ®
За политика брат со брат очи ќе си извадат, а не па ние овде анонимни членови Гледате што ни направија? После Грујо и Заев ќе ги видиш на кафе, а ние овде пуздер направени...фамилијарно замразени
Ke dojdam i jas..ako ima za mene bajaderka edna. Nas nikoj ne ne platil i angaziral da branime necija cest.
@referentka Има Рефи, како може за тебе да нема? Indeed, барем кога не не плаќаат, сами да си се почестиме п.с Јас длабоко се надевам дека стварно ги плаќаат, оти тек што би било ако испадне дека стварно веруваат во она што го пишуваат?
Aj da si se pribereme vo mladibskoto kjose. Neli tamu ni dolikuva ..eve sendvici jas ke kupam..drva si imame vo kjoseto,ke se greeme i ke si peeme. Aj...
Дојди на вечерка во нашето ќоше, има частење...положив испит, па сите пари што ми ги префрлија соросоидите ги потрошив Има благо оди послужи си се
Ама изгледа вмровски Скопјани не се пред дик.Преку пута мене ,има автобуси паркирани од Кочани и Струмица,третиот е подалеку не ја гледам регистрацијата
Радио Слободна Европа,врши пренос во живо на фејс. Нешто е слаба посетеноста,а читам во коментарите,дека има и Бугари....а може се Струмичани,Пехчево или некој од тој дел.
Знаете зошто останавме само со Ветрушка да дискутираме од страна на вмро? Затоа што сите нејзини истомисленици добија бан на темава затоа што навредуваат. Ете какви се вмро, и да беа толку сигурни дека народот ги избра немаше да се служат со најподмолен начин за да си го докажат своето. Озбилно, навреди и пцуење се вашите аргументи? Инаку @Summerlover , џабе бараш одгоори од Ветре затоа што они не знаат да реплицираат од проста причина што немаат капацитет а уште помалку па аргумент за да побијат нечие мисење тука. Сите реплики им се сведуваат на две реченици од која едната е дека Никола се бори за Македонија, не ја дава до гроб. Иначе, они тоа по пример на лидерот не се впуштаат во дебати. Ќе се фатат за една теза како ќорав за стап, ниту реплицира, ниту одговара на поставените прашања. Ех вмровска школа тоа ти е.
Nema ne beri gajle sendvicina si jadat , toplo cajce si pijaat mu varat tamu i na krajot ke mu bapnat po eden paracetamol
На пример нејзиниот став дека ние сме ја продавале државата, потоа небулоза зошто семејството на Заев не било во првите борбени редови Премиерот требало да дава на народот АКО има, со акцент на ова ако. Како ако ви се молам? Вмро ќе биде вечно на власт затоа што си ја сака Македонија, Со вмро до гроб и слично. На сите овие глупости адекватно може да се одговори само со смајли што се превртува од смеење, евентуално смајли што се крсти ама штета немаме овде такво.