Па неписмена раја што очекуваш. Него можно е да овие во 6ка што ке прегласуваат да у земат еден пратеник на вмро така?
900 жители е тоа гласачко место, а разликата е 77 гласови повеке за вмро Мислам понекогаш подобро е да се изедначени, ама познавајки си го народот, знам дека ке има немири.
Јас знам дека толку е, зошто еден од комисијатаа ми е закоравен вмровец па еве го цело време фучи Зошто вмро во ИЕ6 освои 4 пратеници. Е сега ако од овие 77, 34 се премислат, тоа значи пратеник помалку за нив. За тоа е и урлањето пред ДИК
Последна вест дека завршил собирот, а ДИК ја презакажал седницава поради безбедносни причини. Утре ке бил разгледан последниот приговор на сдсм. А зошто повлекоа 2 приговора? Грујо седнал на обвинителска маса. 3 милиони евра се потрешени за кампањиве. Срамота и греота
Oкoлу 300глaсa е вo целa избoрнa единицa рaзликaтa. Акo дел oд глaсoвите oд oстaнaтиве oдaт зa сдс или дел oд тие штo не глaсaле мoжнo е нaместo 4 зa вмрo, a 3 зa сдс дa е oбрaтнo
ДА сега ми кажаа дека 307 гласови биле разлика и тоа повекето се од Гром на Стево. А населбата е мешана македонско-албанска, па ке видиме на прегласување што ке се случи Највеке што смрди е судството за време на вмро. Го осеттив на своја кожа и тоа како сведок. Сведок на самохран родител кој беше третиран ко терорист, криминалец и лажго.
Архимед рекол дајте ми доволно долг лост и потпора и ќе го помрднам светот. Гвујо рекол дајте ми доволно сендвичи и автобуси и ќе ја извадам цела Македонија на (контра)протест.
Фуере кажал дека Грујо нема да формирал влада. Сеа сдсм ке коалицира со беса и дуи. Не би да ширам паника, ама оваа коалиција ке донесе до немири и војна.
Попладнево сите на поклонение во белата куќа кај Грујо. И Бејли и наследникот на Фуере и Норвешкиот амбасадор.. ако не е фактор не би оделе..или??
Дуи биле навредени зошто Јанкулоска во разговорите рекла “ ке го средиме индијанците за два часа“. Пуштете 24 часа